Імміграція до Манітоби
-
Додзвонитись не получається. Там напевно хв 20-30 чую того автовідповідача який пропонує постійно натискати то 1 то 2 а потім просто зв'язок переривається. Я думав зайти до них в офіс і поговорити нормально, взнати все. Але знову не вдалось. Сидить той охоронець і каже що так вони не працюють тільки онлайн.
-
Підкажіть хто знає. Треба полетіти геть з Канади на декілька тижнів, але work visa закінчується в кватні 2025р. Чи правда що мене не впустять в Канаду? Тобто до закінчення моєї візи буде менше 6міс. Я чула про таку інформацію але можливо це не стосується Work visa. @western9 Dmytro можливо ви знаєте точну інформацію
-
Може ще буде пізніше. Якщо чесно я думала що мені вже щось не зарахували. А потім згадала що то Манітоба вертає
-
Добрий. Питання по депендантс, є дитина від попереднього шлюбу, на даний момент не зацікавлена в еміграції чи релокації до Канади, чи потрібно її вказувати в депендантс, чи тільки якщо вона знаходиться в Канаді, чи якісь інші вимоги?
-
Так, саме сюди.
-
Тільки дзвонити. Ви сюди дзвонили? +1 888 242 2100 Здається, по ворк перміту сюди теж можна дзвонити, але так, там треба таки доклацатися і дочекатися живу людину.
-
ircc.canada.ca/francais/centre-aide/resultats-par-sujet.asp?top=17
-
Ось тут я мав на увазі
-
Я намагався записатись але там на цьому сайті у переліку проблем не було моєї ситуації чи щось подібне. А там можно обрати тільки те що пропонує перелік.
-
А чи можна цей візітор рекорд що на 3 місяці подати на продовження а не подавати на новий?
-
Справді? Дуже вам дякую. Тому що в іммігрант сервісі на Аделаїда сказали що не пізніше ніж за 6міс. Тобто якщо закінчується ворк віза і ворк перміт в квітні 2025р то все ок, мене впустять? Мені треба виготовити паспорти нові, а тут записатися на них це біда
-
Навіть якщо ворк перміт та віза закінчується в квітні 2025 моє повернення не буде для мене проблемою?
-
Дякую
-
Все закінчується в квітні 2025р. Віза, паспорт, ворк перміт. Але коли я буду повертатися в мене на руках буде ще один паспорт який буде дійсний 10р. От мені цікаво де я можу про це дізнатися точно