Імміграція до Манітоби
-
Я не збираюся прибути в квітні 25р. Мені потрібно зробити новий паспорт, якщо я можу повернутися менше ніж 6міс, тоді я полечу в Україну в листопаді та повернуся в Канаду в листопаді. І зразу подамся на продовження ворк перміту та на нову візу на новий паспорт
-
Дякуююю!!!! 😁гарного дня
-
How long your passport needs to be valid Check the expiry date on your passport. Depending on the program you’re applying for, you may want to renew your passport before you submit your application. Visiting, working and studying temporarily We can’t issue you a work permit, study permit or visitor record that is valid past the expiry date of your passport. If you get a new passport after you arrive in Canada, you can apply to extend your stay. www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/passport-travel-document.html
-
Спробуйте рівно о 17 за часом Вінніпегу ловити слот в Оттаві. Туди зловити слот легше
-
@banofbot
-
Дивно. Дуже. А роботодавець дивився пошту приблизно за тиждень до дати початку ін процес? Мені здавалось, що перше що вони роблять це перевірятьють у роботодавця. А ви пробувала додати нові пейстаби?
-
В який день? Це жах з нашими посольствами. В мого сина група по інвалідності, я з ними вже три місяці переписуюсь. Вони сказали що наша черга на пільговий запис підійде в кінці вересня, перші дні жовтня, і я до тепер не можу вияснити коли. Вони тупо перестали відповідати на повідомлення. На емейл не відповідають. Дозвонитися не реально. А потім дивуюється наша влада чому люди не хочуть повертатися. Це перший раз коли я вирішила скористатися статусом що син має групу інвалідності. Просто розпач