Імміграція до Манітоби
-
Увага всім, хто зараз шукає роботу! Пропоную легальну онлайн-зайнятість для дорослих, що підходить багатьом. Не пропустіть свій шанс знайти роботу, яка відповідає вашим вимогам. Гарної ночі!
-
Доброго дня. Цікавить таке питання, можливо хтось стикався з цим. Чи можна на федеральному рівні добавити апліканта? Чи Манітоба одобряє це? Написала їм листа більше трьох тижнів тому і досі не отримала відповідь.
-
Дивно. Дуже. А роботодавець дивився пошту приблизно за тиждень до дати початку ін процес? Мені здавалось, що перше що вони роблять це перевірятьють у роботодавця. А ви пробувала додати нові пейстаби?
-
В який день? Це жах з нашими посольствами. В мого сина група по інвалідності, я з ними вже три місяці переписуюсь. Вони сказали що наша черга на пільговий запис підійде в кінці вересня, перші дні жовтня, і я до тепер не можу вияснити коли. Вони тупо перестали відповідати на повідомлення. На емейл не відповідають. Дозвонитися не реально. А потім дивуюється наша влада чому люди не хочуть повертатися. Це перший раз коли я вирішила скористатися статусом що син має групу інвалідності. Просто розпач
-
Це недовго.
-
так, депендантс
-
Типу депендантс? Spouse, common law? Можна, але це буде додаткова перевірка + всі документи на депендантс
-
Так,розумію. А коли вже можна починати хвилюватись?якщо місяця 3 у цьому статусі пробуде?тоді вже можна починати телефонувати? Хоч,як статус змінився на ін процес ми додали усі свіжі пейстаби та лист з роботи оновлений
-
Всі документи і форми по депендантс додати, також готуйтеся до співбесід з IRCC.
-
immigratemanitoba.com/notices/eoi-draw/
-
Вибачте, а вибірка діє тільки на визначені професії чи на тих у кого бали дозволяють пройти?
-
Дякую
-
Чекати, коли буде вибірка, остання була 6 червня.
-
Доброго ранку, підкажіть, будь ласка, хто нещодавно подався по SWM. Маю 847 балів, скільки потрібно чекати LAA?
-
З обовʼязковою умовою манітобської пост секондарі… це не є загальна по професії
-
Різні вибірки є, чисто по балах була 6 червня, по професіях 12 вересня.
-
Моє питання, полягалягає в тому чи можна додавати депендентс після того як отримала номінацію але ще не подавала федеральну заявку чи треба питати і повідомляти MPNP?
-
Як тільки змінився статус додала пейстаби,свіжий лист з роботи та виписки з банку. Роботодавець перевіряє пошту кожний день двічі,бо я попередила,що це питання життя та смерті 😄
-
Дякую
-
15 жовтня
22 Jan 2023, 05:40
194129/230581
2 minutes ago