Імміграція до Манітоби
-
ок. Я, чесно кажучи, не бачу в тому сенсу. Аплікацію на ПР можна заповнити за кілька годин.
-
Ні не пише,там таймлайну немає, вже більше 3 місяців як створили. Все нормально, нічого не зникає)))
-
А хіба у вас не пише, коли треба подати. Я вже не пам"ятаю. Точно для ворк перміту - тільки 60 днів.
-
Це точно не можна? Бо ми створили профіль в потихеньку заповнюємо з літа ще,може Ви маєте на увазі не можна засабмітити,а от створити і додавати документи як у Вашому відео ми давно почали. Чи шось не правильно зрозуміли?
-
Чи треба додавати пояснювальний документ в кінці з повними назвами?
-
Dmytro @western9 підкажіть будь ласка. Чи є перешкодою наявність нерухомості у іншій провінції для отримання pr через номінацію в Манітобі? Дякую
-
Це точно,але поки чекали на номінацію, потім поки декілька разів передивлялися Ваше відео і щось дописували/переписували. Різні розумні і не дуже думки в голову лізли....😬 То ото трохи часу треба. Але за місяць до номінації ( не знаю правда як це вирахувати 😱) можна створити і вже потихеньку заповнювати.
-
Доброго дня, підкажіть як правильно зробити: зараз на федеральному етапі чекаємо AOR , не головний аплікант змінює роботу, як краще повідомити MPNP та IRCC?чи треба взагалі це робити? Дякую
-
Дякую!
-
Зовсім не розумію, навіщо на федеральному етапі було встановлено таке екстримальне обмеження у символах для введення назв
-
Добрий день)Ми чекаємо на LLA вже 8 місяців(це навіть не номінація),бали хороші,вже б пройшли декілька разів судячи з балів виборки. Скажіть будь ласка,чи це нормально зараз?Чи є критерії може по яким нашу заявку не відбирають?Є хтось може хто також чекає стільки чи більше?З чим ви це повʼязуєте ? Я вже в паніці( 😱
-
Скажіть хто знає коли буде консул в Вінніпезі?
-
Кукуся, на федеральний етап треба загрузити фотографії. Чи треба фоткати дитину що народилась в Канаді ??
-
А якщо була допущена помилка в кількості робочих років , то що робити в такому разі ?
-
Від дати EOI
-
Підскажіть хто знає ,як офіцер рахує досвід роботи за останні 5 років , він рахує від дати подачі аплікації аплікантом, чи від моменту фактичного перегляду аплікації ним?
-
Писати листи з поясненнями, і сподіватися на розуміння офіцера. Якщо ця помилка не вплинула на бали, то є шанси що не повернуть заявку. Ну наприклад, за 4 і 5 років однакові бали. Але все одно рішення буде приймати офіцер
-
Люба помилка яка безпосередньо впливає на бали в сторону зменшення може бути причиной відмови
-
Не можу сказати, не звертала уваги. Може ще хтось напише. Успіхів Вам!
-
Дякую за відповідь , скажіть , а чи відомі тут такі випадки кому із зі подібного відмовляли в аплікації ?
22 Jan 2023, 05:40
194201/234013
about a minute ago