Імміграція до Манітоби
-
Я теж так вважав що мене банк ідентифікує і перенаправляє у мій акаунт, виявляється помилявся
-
Перечитайте повідомлення з сумами, які вам скидали і порівняйте...
-
Та платили за permanent residents, квитанцію прикріплював.
-
Номер картки би не мав впливати на це, якщо банк той самий
-
Без картки не можу, за допомогою банку заходив раніше
-
Це чат для самостійної міграції. Реклама консультантів заборонена
-
По-перше - з'ясуйте за що ви заплатили. Ваша сума навіть близько не схожа на ПР оплату. По друге - оплатите і додайте квитанцію через веб форму і молитесь, щоб усе пройшло
-
Там була заявка на подовження ворк перміту і по ній я так не отримав відповіді. Хотів би глянути шо там
-
А навіщо відновлювати? То не має сенсу. Створіть новий і все
-
В такому разі треба написати пояснювальний лист МПНП і далі заповнювати на федеральний все вказуючи common law? Потрібно буде додати цей до документів на федеральному?
-
Тоді, здається, єдиний вихід - дзвонити до банку, щоб вони змінили картку, а не заводили нову
-
Вона втрачена, а сам процес ідентифікації відбувається на сайті банку. А отже банк мені каже що нема такої картки.
-
А чому ви не можете зайти з даними старої картки?
-
Яке повідомлення? Є функція яка веде до відшкодування суми, якщо помилка, що мені краще робити? Я не знаю.
-
Дякую. Думаю буде краще зареєструвати новий акаунт, але вже безпосередньо на сайті IRCC без всих оцих ідентифікаторів партнерів
-
Пишіть до МПНП, дочекайтеся відповіді.
-
Як порадите це краще зробити, якщо я номінацію вже отримав а у партнера ще assessment in process?
-
А якщо я проживаю з хлопцем (він Canadian born) разом як пара, але 7 місяців, але ми не зараєстровані разом на морджеч, податки сплачували окремо, поки все окремо, це ж я всеодно маю казати в анкеті, що я сінгл, бо це ж не common-law?
-
Писати так як є.
-
Знайшов ще, можна зробити додаткову оплату, но як знати скільки, і чек прикріпити вже не можна до заявки, її взагалі тепер не можна редагувати. І я вам чесно кажу там писала така сума 1210$, плюс оплата за кожного члена сімʼї, за дитину, біометрію.
22 Jan 2023, 05:40
194301/231680
about a minute ago