Імміграція до Манітоби
-
А коли вже буде 12 місяців, чи обов'язково треба тоді підписувати ту деклараці для common-law і потім відправляти її через веб-форму на фед.етап? Типу оновити інформацію про свій сім стан. Але у нас при цьому навряд чи будуть якісь спільні док-ти
-
Потрібно це вибирати?
-
Так
-
Так
-
Я вже побачив що 1525$ ще біометрія 85$, це вірно?
-
■ $950+$575 =$1525
-
За біометрію, ця сума?
-
Ось тут ви вибрали правильно
-
Значить це все, триндець?
-
Я не знаю, мені друг допомагав, в нього англійська гарна.
-
Мені здається що ви вибрали не той шлях міграції коли відкривали аплікацію. Я ось знайшов якусь програму « Temporary Resident to Permanent Resident Pathway (TR to PR Pathway)» ось по ній треба 1210 $ . Ви вибирали PNP Pathway?
-
Три, що?
-
У Вас три 'так'😂👍
-
Зрозумів, зараз спробую добавити суму 315$ до 1210$ і окремо біометрію, тільки як її прикріпити не знаю.
-
Коли я подавав то були трабли з checklist документом і десятки а може і сотні людей подали старі чеклісти через баг в формі, я просто відправив веб форму з новим чеклістом , але як воно буде не можу сказати. Тому в вашому випадку треба просто вислати веб форму це єдине що ви можете зробити. А якщо вам повернуть через 4 місяці на пере заповнення , то просто приготуйте гроші і самі заповніть уважно нову заявку , ваша номінація діє 6 місяців тому у вас ще буде один шанс вислати .