Імміграція до Манітоби
-
eservices.cic.gc.ca/fee-wizard/welcome Подивіться, тут вроді можна доплатити як слід
-
Добрий вечір. В формі написано починати з most recent information. Це означає від сьогодні і в минуле, чи навпаки?
-
Не можу зрозуміти який тут варіант?
-
Вибачте, я не побачив.
-
Там Василь написав вище, зовсім вам ця порада не підходить?
-
Остання вибірка без обмежень була в червні, 834 бали
-
А ось звідси можна.
-
Можливо хтось може під сказати. Який був останній прохідний бал?
-
Схоже, треба спробувати на початку тижня..
-
Ще одне запитання на сьогодні, я думаю правильний варіант вибрав 400$ це якраз та сума з біометрією яку не доплатив, вірно?
-
Ви не подавали citizenship application. Важко сказати - я не бачу ваш весь шлях, але з цього листа - останній більша за все підходить. Але, знов.. це в разі, якщо більш помилок немає і треба лише доплатити. Не поспішайте, напишіть листа в ircc..
-
Подивіться відео в закріплених, там чітко показано що й як потрібно сплачувати m.youtube.com/watch?v=8Jytuf1AhWk&t=2419s
-
А який тоді?
-
Ні, це хибний варіант
-
Подивіться це відно, там чітко показано що й як потрібно сплачувати m.youtube.com/watch?v=8Jytuf1AhWk&t=2419s
-
Помилки якщо будуть то буде до запит, но все вказували правдиво і прикріплював все що потрібно, це тільки так з оплатою вийшла помилка, хоча і чув що сума повинна була бути 1500$
-
Дякую.
-
Шанс зараз є тільки хіба у Саскачевані та Ньюфаундленд та Лабрадорі.
-
За останні 8 місяців тобто з лютого мінімальний бал 834. Через це деякі вже з Манітоби переїхали у інші провінції
-
В мене не має дитини, тільки за себе.
22 Jan 2023, 05:40
194372/233369
2 minutes ago