Імміграція до Манітоби
-
А багато поїздок це залежить від паспорта? Типу від штампів? В мене старий мав стільки штампів що прийшлось новий робити
-
@Kira_ctvnet, please, press the button below within the time amount specified, otherwise you will be kicked. Thank you! (60 sec) Powered by 1inch Network
-
Потрібно вказати і спробувати пояснити причину. З вашого теперішнього пояснення виглядає як міграційне шахрайство
-
Це повинен бути 1 файл
-
До чого це питання? Все потрібно вказувати правдиво.
-
Вони це перевіряють ?
-
Ви потрібні вказати всі подорожі. ,е поступати - вирішувати вам, тут ніхто не порадить. І якщо у когось навіть "прокатіло" - чи є гарантія що у вас теж прокатить? Чи готові до PFL?
-
Ні печатки, ні тікетів
-
До того що мені цікаво, чи є сенс вказувати поїздки на день чи два в Польщу до яких навіть немає пруфів
-
Поїздки ніяк не підтверджуються з вашого боку
-
Вам не потрібно нічого підтверджувати. Ви не надаєте фото всім штампів під кожну поїздку
-
А як я можу підтвердити ці поїздки?
-
Я не питався про те чи прокатить чи ні, а запитався конкретно те що мене цікавило
-
Просто цікаво чи хтось подавав фотографії і все було ок
-
Тобто я мушу вказати всі поїздки навіть якщо вони були на один два дні, включаючи перетин кордону в дві сторони, туди і назад?
-
immigratemanitoba.com/immigrate/apply/documents/
-
Можете скинути лінк на ці чіткі критерії?
-
До того що будь яка поїздка за межі України проходить через кордон, і закінчується вона тоді коли ти повертаєшся звідти
-
Так
-
Ви вправі робити як ви хочете! Ви наче намагаєтесь мені довести, що я не права!
22 Jan 2023, 05:40
194485/236874
4 minutes ago