Імміграція до Манітоби
-
Так, це я зрозумів. Що треба бути готовим до будь-чого. Просто спілкуясь з людьми хто пройшов все це довідки у них були досить старі. Та і в чаті тут неодноразово писали. Що можуть, просто будьте готові…але навряд
-
Підкажіть ще міграційного адвоката може хто може порекомендувати з власного досвіду потрібен хороший фахівець який розмовляє рос чи українською мовою
-
Я вам можу сказати, що у мене просили нову довідку з поліції за тиждень до фінального рішення. Це було давно, звісно. Понад десятиліття тому. Однак, з тих пір нічого не помінялось в цьому плані. Довідки з поліції можуть просити будь-коли. І в моїх знайомих так було у 2024 році також.
-
Ось офіційне джерело, яке каже, що аплікантам на ПР, які йдуть не за Express Entry програмою, потрібно надавати довідку з поліції з будь-якої країни, де вони жили 6 місяців і довше, починаючи з 18 років (а не за останні 10 років) www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/application/application-forms-guides/guide-p7000-application-permanent-residence-provincial-nominee-class.html#ep74
-
Дякую ми у 1%
-
А от цікаво, новий витяг з дії без печатки підходить?
-
Я зараз, мабуть, вже не знайду той кейс. Десь у 2014-2015 році була доволі гучна справа, коли федеральний уряд Канади почав процес депортації іммігрантів з Німеччини, які вже на той момент жили в Канаді як постійні резиденти десь 5-6 років. Оскільки федеральний уряд може робити випадкові аудити кожної аплікації на ПР за останніх, здається 7 чи 10 років, то ця сім"я попала під такий аудит. Виявилось, що проти чоловіка відкрили кримінальну справу у Німеччині, за фактом ДТП ще під час імміграційного процесу. Сама справа вже була відкрита після того, як він іммігрував до Канади, однак, він факт злочину був зроблений до цього. Сім"я жила в Мордені, Манітоба.
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка чи підходить така довідка з роботи з України, чи потрібно робити іншу, з годинами роботи і обовʼязками? Відділ персоналу надає лише за таким шаблоном.
-
Будьте уважні, працюючи з імміграційними консультантами! Консультанта з імміграції оштрафували на 50 тисяч доларів і засудили до домашнього арешту за підробку документів CBC News · Oct 04, 2024 - Балкаран Сінгх «створював і надавав фальшиві документи для клієнтів своєї імміграційної фірми», повідомляє Канадське агентство прикордонної служби. Мешканець Вінніпега, який працював консультантом з імміграції, визнав свою вину у наданні неправдивої інформації відповідно до Закону про імміграцію та захист біженців. Це стало відомо після того, як він фальсифікував документи для своєї роботи, повідомило Канадське агентство прикордонної служби. 45-річний Балкаран Сінгх працював ліцензованим канадським консультантом з імміграції, коли у січні 2021 року привернув увагу агентства. У той час він прибув до прикордонного пункту в Емерсоні, Манітоба, щоб отримати робочі дозволи для трьох осіб, що супроводжували його, стверджуючи, що усі троє отримали роботу в ґурдварі (сикхському храмі) неподалік Вінніпега. Прикордонники відмовили у видачі дозволів через «низку підозр», після чого справу передали кримінальному відділу агентства для подальшого розслідування. У грудні 2023 року слідчі провели обшуки в його будинку, офісі та ґурдварі. Вони вилучили електронні пристрої та документи як докази. Розслідування показало, що Сінгх не виконував умови, зазначені в декількох пропозиціях роботи в ґурдварі, і що він фальсифікував документи для клієнтів свого імміграційного бізнесу. У лютому Сінгху висунули обвинувачення згідно із Законом про імміграцію та захист біженців за навмисне введення в оману або приховування інформації, яка могла б вплинути на дотримання закону. 2 жовтня він визнав свою вину за одним пунктом обвинувачення у сприянні поданню неправдивої інформації. Суд засудив його до домашнього арешту на два роки, заборонив консультувати з питань імміграції, призначив комендантську годину та зобов'язав виконати 200 годин громадських робіт. Крім цього, він отримав штраф у розмірі 50 тисяч доларів. Українська Канада
-
З годинами і обовʼязками можу зробити сама і попросити аби мій керівник сектору підписав і написала свої контакти для звʼязку.
-
Вітаємо, broke artist! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Вітаємо, Kateryna Tertychna! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua