Імміграція до Манітоби
-
А хтось коли влітав до Канади , не мав проблем на таможні з цигарками ? Гугл пише що можно ввозить до блоку , а як воно насправді , мав хтось досвід ?
-
Вітаю. Підскажіть будь ласка, робота менше ніж 40 годин на тиждень не додає бали при подачі на пр?
-
Також не дають візу дитні по причині тупості батьків, які не подають всіх необхідних документів...думають що "проканає"
-
Ааа, в цьому плані. То так, це стандартна причина для відмови. Але все одно не чула чийсь конкретний приклад 🤷♀️
-
Фіктивні шлюби з іноземцями- одне з них
-
Що Ви маєте на увазі під аб'юзом програми?
-
За аб'юз програми cuaet також дають заборону на вїзд на якийсь термін
-
Що?
-
Є факти відмов по причині аб'юзу програми
-
Інфо для тих, хто в в процесі подачі на PR. Сьогодні отримала ITA. Номінація по MPNP була отримала на початку місяця. Весь процес з дати подачі на MPNP до отримання ITA зайняв 1,5 місяці.
-
Да ні, я вперше просто чую що по цій програмі відмови. Причини є, звичайно, стандарті, але при стандартних умовах. У мене просто теж віза на розгляді вже місяць.
-
причини відмови гадаю можна прогуглити
-
такого я в чужих людей не питаю
-
Цікаво стало. А яка причина?
-
були люди які писали що їм відмовили 🤷♀
-
Звідки така інформація? Є приклади відмов?
-
добрий вечір у кого з вас зняли відбитки пальців у Римі, через скільки часу підтвердили вашу візу Наперед дякую за ваші відповіді
-
Ще нюанс, брати відразу квитки у зворотному напрямку вигідніше. В мене Відень-Амстердам-Едмонтон в одну сторону 800 коштував. Туди і в зворотному напрямку через рік 950.потім дату зворотного квитка можна ще рік міняти
-
В США так, потрібна віза.
-
t.me/uccmb/28518
22 Jan 2023, 05:40
19469/230030
2 minutes ago