Імміграція до Манітоби
-
Це окей. У вас буде свідоцтво про смерть мами. Буде також документ про опікунство.
-
А я за цей й кажу, що вона буде в іншій формі як сестра також
-
Вітаю всіх. Підкажіть будь ласка, якщо на номінацією подавалась по SWM, а номінацію отримала SWO. Чи затребують на федеральному етапі показувати кошти на рахунку?
-
Ні, ви її додаєте тільки як депендент. Інформацію про сестру ви вказуєте у іншій формі
-
Там просто виходить так що на pr я її додаю як свою сестру рідну і окремо як dependent child Тобто вона 2 рази буде фігурувати в мене в заявці
-
Дочекайтесь документів. Якщо 2-3 тижні чекати - це вже не так довго. Коли будуть документи: 1. Пишите до МПНП з питанням, чи треба вносити зміни до номінації. 2. Паралельно подаєтесь на ПР і включаєте сестру, опікуном якої ви вже будете, до своєї аплікації. Зміна сімейного стану може відбуватись на будь-якому етапі. Це не є страшно. В когось народжуються діти і їх додають до федерального етапу, хтось розлучається тощо. Головне - мати документи.
-
Вона подавала десь рік тому, і здається що ні, але там не було сенсу подавати документи, якщо й обирали
-
Дуже дякую за відповідь!
-
Це не має значення. Просто питаю.
-
Її не вибрали з пулу ЕОІ?
-
Якщо вам вже дали номінацію, то можете не хвилюватись. Якщо буде запит, то ви напишите листа, у якому все поясните
-
Вона встигла лише подати EOI І як зрозуміло, не заповнювала далі
-
Якщо ваша мама була вже в процесі номінації і сестра була в її аплікації, то пишіть вже
-
immigratemanitoba@gov.mb.ca
-
Можна будь ласка попросити у вас email на який це потрібно писати, як я розумію треба писати з номером своєї номінації
-
Ну і для інформації: передати опіку чи всиновити дитину-іноземця в Канаді українцям-іноземцям нереально. Все відбувається через органи опіки України.
-
Ок. Не має значення. Як тільки у вас будуть документи про надання опікунства над сестрою вам - це означатиме, що у вас відбулись зміни у сім"ї. Ви будете мати усі документи, а тому хвилюватись нема чого. Ваша сестра буде офіційно частиною вашої сім"ї.
-
Отож, з самого початку мене не повідомили, що так довго, але на перед оплату в 1000$ взяли та типу почали працювати 😢 На момент звернення до цих юристів я тільки три місяці як чакала на номінацію. Гадала, що все буде добре, але вже як є. І тому дешевше було мені злітати в Україну та там оформити все, ніж тут якось робити
-
Дякую.
-
Чекати.
22 Jan 2023, 05:40
194733/230160
5 minutes ago