Імміграція до Манітоби
-
Але це гаряча ніч в Стамбулі :) 🕺
-
Або 24 липня, у неділю, на туркіш за USD752
-
TAP website. I can't transfer this session
-
Можу попросити посилання?
-
20 серпня через Лісабон та Торонто: USD585
-
Ні я із Польши
-
Мабуть. Я думав що це ви втрьох з Тбілісі до Вініпегу
-
І мене гавіть не інтересує багаж)
-
Я сам вилитіти хочу
-
Ви трохи сплутали людей)
-
Тоді вам треба буде чекати середини-кінця вересня, щоб зекономити $1000 на всіх, купити три квитка за $2000. Далі вже чиста аріфметика вашого бюджету чи це вигідно для вас.
-
Дякую, за подробиці. Але 1000$ з пересадками виходить дорого(
-
Я вам вище порадив купити окремий квиток до Стамбулу і потім окремий, "єдиний", за маршрутом Стамбул-Манчестер-Торонто-Вінніпег. Вам треба буде забирати багаж в Стамбулі і на цьому ваш перший квиток закінчується. Другий починається зі Стамбулу. Bам на багаж ставиться YWG як ваш final destination і в Манчестері ви без багажу і без проходження кордону Великобританії переходите з літака на літак, а вже в Торонто вам треба буде пройти кордон з багажом, тому що ви перетинаєте кордон Канади. Після митниці повернути ваш багаж назад на внутрішній літак Торонто-Вінніпег і там вже з внутрішнього терміналу будете летіти в Вінніпег. Приблизно так ✈️
-
Що значить єдиний квиток? Я взагалі шукаю дешевий квиток, навіть без багажу
-
Так можна заплутати людей. Простіше з'ясувати, єдиний квиток чи ні. Якщо на багаж в Стамбулі ставлять YWG (Winnipeg), то в Манчестері це транзит.
-
Якщо пересадка то будете проходити border control
-
Так, ви там будете в транзиті знаходитись весь час якщо це ЄДИНИЙ квиток.
-
Це залежить пересадка чи стиковка рейсів
-
Я трохи пошукав і тепер маю питання, чи правильно я зрозумів, що в разі пересадки не виходячи з аеропорту не мушу проходити border control?