Імміграція до Манітоби
-
Я завантажила в інші, і лист пояснення і військовий
-
Головне їх повідомляти про все
-
Друзі, знаю, що писали. Але інфа щоразу нова. На федеральному рівні треба справка про несудимість моя і чоловіка . Де краще брати, чи треба завіряти у консула, бо чого всі про того консула пишуть на сайтах, а деякі просто з МВС беруть … я заплуталась, допомога треба 🙌🏻
-
Як на мене,то все буде гаразд
-
Я завантажую медичні картки ті які нам дали з фотографією як ми пройшли комісію, коли приїхали.
-
Ні, все гаразд:) дякую, що відповідаєте Так, а у нас немає спільних доків, просто я вказала в settlement plan свого хлопця-канадійця, але в інших строках, що я сінгл, тому це мене заплутує...
-
дякую!
-
Писала, що чоловік не служив, і чому не служив, що стоїть на обліку і має військовий квиток, стоїть на обліку резерв +.
-
лист пояснення до військового квитка маєте на увазі? а що ви там писали?
-
дякую!
-
Доброго дня, я одружилася з канадцем на федеральному етапі. Не було жодних проблем, окрім того, що разом з AOR був дозапит деяких документів від мого чоловіка.
-
Можливо, тільки там є графік годин коли можна. і з врахуванням різниці часу
-
Думаю тобі краще подзвонити до них і запитати про всі твої деталі, на сайті є графік прийому дзвінків. Манітоба належить до консульства в Торонто. Звідки знаю що будуть, я з ними розмовляв десь 2 тижні тому, на рахунок продовження паспорта дитині. І власне казали що планують виїзне в кінці місяця але конкретної дати не казали, бо самі ще не знали на той час. Але власне казали що планують виїзд тільки для продовження паспортів.
-
якщо не помиляюсь то в понеділок між 12:00 до 1пм і так само в Четвер