Імміграція до Манітоби
-
Привет, нужны люди в команду От 220 $ в день. Удалённая занятость, Подробности "+" в ЛС
-
Дякую
-
@banofbot
-
Привет, нужны люди в команду От 220 $ в день. Удалённая занятость, Подробности "+" в ЛС
-
Здравствуйте, ищу людей для сотрудничества. Обучение бесплатно. Все что нужно телефон. Пиши плюс мне в личные
-
💻 Не требуется опыт! Работаю в арбитраже криптовалют и готов бесплатно обучить всех желающих. 💰 Реальный шанс зарабатывать от 50$ в день чистыми! ✅ Работаю только с проверенными и надежными биржами. Никаких подозрительных схем, шиткоинов и нелегальных обменников. 📩 Пишите на основной аккаунт @kritvbs каждому помогу разобраться и проконсультирую!
-
Ні, не можете
-
Доброго дня,питання нa рахунок повернення коштів за провінційну номінацію.Чи є зворотній звязок з Emigration service ,бо вчора прийшло повідомлення про повернення 500₴,але на Приват24 нічого немає і того повідомлення неможу більше ніде побачити,якось дивно!!!!Чи можна до них написати і уточнити,якщо так то на яку адресу писати чи дзвонити?Дякую!!!!Я ж думаю,що я оплачував з української карти,то не є проблема,бо повідомлення було українською мовою,але в історії і на карті нічого немає!!!
-
500 доларів,це ж Wiza
-
Тоді таке питання,може в групі хтось отримував повернення на Приват24?