Імміграція до Манітоби
-
Дякую, за подробиці. Але 1000$ з пересадками виходить дорого(
-
Я вам вище порадив купити окремий квиток до Стамбулу і потім окремий, "єдиний", за маршрутом Стамбул-Манчестер-Торонто-Вінніпег. Вам треба буде забирати багаж в Стамбулі і на цьому ваш перший квиток закінчується. Другий починається зі Стамбулу. Bам на багаж ставиться YWG як ваш final destination і в Манчестері ви без багажу і без проходження кордону Великобританії переходите з літака на літак, а вже в Торонто вам треба буде пройти кордон з багажом, тому що ви перетинаєте кордон Канади. Після митниці повернути ваш багаж назад на внутрішній літак Торонто-Вінніпег і там вже з внутрішнього терміналу будете летіти в Вінніпег. Приблизно так ✈️
-
Що значить єдиний квиток? Я взагалі шукаю дешевий квиток, навіть без багажу
-
Так можна заплутати людей. Простіше з'ясувати, єдиний квиток чи ні. Якщо на багаж в Стамбулі ставлять YWG (Winnipeg), то в Манчестері це транзит.
-
Якщо пересадка то будете проходити border control
-
Так, ви там будете в транзиті знаходитись весь час якщо це ЄДИНИЙ квиток.
-
Це залежить пересадка чи стиковка рейсів
-
Я трохи пошукав і тепер маю питання, чи правильно я зрозумів, що в разі пересадки не виходячи з аеропорту не мушу проходити border control?
-
Офіційно на 2 тижні, але і після цього не виганяють. Знаю, що з Best Western після двох тижнів переселяють до іншого готелю, а скільки там можна залишатися - не знаю
-
Ні, не в будь-який, якщо прилітаєте вночі, то, наскільки мені відомо, на стойці волонтерів має бути номер, за яким можна подзвонити або адреса готелю. Я прилітала вдень, тому точно не можу сказати, краще спитати в тих, хто вночі прилітав
-
На пару-тройку тижнів? Бо в Монреалі це зараз так виглядає
-
Вас поселять до отелю по прильоту
-
В такому разі ви маєте рацію. Але що тоді значить border control?
-
Але хіба я не мушу проходити border control?
-
Може в мене інтернет трохи інший. Це з сайту www.gov.uk/check-uk-visa/y/ukraine/transit/somewhere_else/no
-
Перевіряв на офіціцному сайті
-
В Англии вже потрібна транзитна віза