Імміграція до Манітоби
-
Можна взагалі нічого не друкувати і не сканувати, попросіть прислати електронний штамп (точно є в UPS), його можна додати до цифрового фото
-
Help! Подавався на продовження WP для дружини в березні сьогодні прийшла відмова. В refusal letter не написано що ви повинні покинути Канаду і таке інше. Сам термін WP закінчився 2 October, чи можна податися сьогодні ще раз на WP з Канади? Чи буде порушено законодавство якщо продовжити працювати на роботі? І взагалі що робити?
-
Так. В тебе теж?☹️
-
Вам вірно вище написали, якщо час ланчу оплачується, то він рахується в робочі години. В мене робочий день з 8:30 до 16:30. 30 хв ланч оплачується, а дві перерви по 15 хвилин ні. Виходить, що оплачувальний період в мене 7 годин 30 хвилин.
-
Доброго дня усім. Друзі підкажіть будь-ласка, якщо я заповню по цьому відео інструкції заявку на EOI - то моя аплікація автоматично направиться по одній з програм? ( SWO або SWM)
-
youtu.be/o7SIo9gY2uE?si=sw3FYQYk3owJMSk2
-
😭😭😭 угу
-
Ми працюємо з 7 до 15, брейки та ланч-тайм оплачуються. Краще подивіться в пейчеку, або запитайте тих, хто там працює
-
Короче, це називається щасливчики 😂
-
Дякую
-
Я думаю тут зможуть точно відповісти Dmytro @western9
-
youtu.be/o7SIo9gY2uE?si=jcPm4qd_v3ldFU2m
-
Сво зараз не працює для тих в середині країни.
-
Після того як написав треба ще свій підпис стпвити?
-
Друзі підкажіть будь-ласка, хто подавав сам аплікацію на (EOI) MPNP , де є якісь відео інструкції як правильно її подавати? 🙏🙏🙏
-
На жаль
-
Але з роботою тепер все сумно
-
ще ті.. навіть не знаю що думати
-
Так зрозумів
-
Просто в той день вона ще не доїхала в Канаду
22 Jan 2023, 05:40
195104/231408