Імміграція до Манітоби
-
Ви про це відео?
-
youtu.be/o7SIo9gY2uE?si=-m1q4wLXFQJwZNw-
-
Вище скинули. Буквально 20 вгору
-
Пане Дмитро, чи треба повідомляти IRCC що моя дружина отримала refusal letter і втратила роботу якщо я головний аплікант в подачі на номінацію провінції та на ПР?
-
Добрый день. Чи має хтось досвід продовження WP за витягнутим НОВИМ паспортом з ДІЇ. Закінчується WP, паспорт виготовлений і бачу в ДІЇ, але фізично ще немає.
-
Доброго дня. Будь ласка допоможіть з одним питанням. Форма imm0008 “date of your last entry to Canada”, що тут потрібно відповідати? Вказувати дату що на візі у паспорту або нещодавній приліт до Канади з відпустки?
-
Останній приліт до Канади
-
Одне з яскравих підтверджень "шліть по далі тих консультантів", особливо російськомовних, бо від них найбільше трешу. Для провінційних програм евалюація диплома не потрібна.
-
Вибачте що знову повертаюсь до теми евалюаціі дипломів, але вчора у однієі відомоі в тік ток блогера що є іммігаціонним консультантом, вийшло відео з поясненням що івалюація потрібна всім не залежно від програми, якщо ви бажаєте щоб вам зарахували бали за дипломи.P.s Імʼя не пишу щоб не забаніли. Чи хтось хто подавався по swo на федеральний етап може підтвердити те, чи спростувати це. Я в шоці думала заповнювати заявку , а тепер не розумію варто то робити чи спочатку еволювати дипломи.
-
Для провінційної програми Манітоби не треба. Для інших провінцій - може бути треба відповідно до критеріїв. В Онтаріо, Альберті, Саскачевані треба
-
Саме відновив?
-
Ця блогерка на 100% права. Обов'язкова евалюація. Усіх дипломів! Включаюти шкільні! Треба евалюати все що можна! Не гайте часу. Робіть щвидше. П.с. Це жарт! Я якби був модератором тут, то тільки за посилання на тік ток банив би. Цікаво булоб почути ім'я цієї Відомої блогеркині...
-
Скажіть будь-ласка ті, хто вже відновив ворк перміти не так давно. Як довго це тривало?
-
Все вірно?
-
Так. +3 роки
-
Це на цьому сайті потрібно робити?
-
web22.gov.mb.ca/sso/Account/LogOn/
-
Друзі, будь-ласка підкажіть , можливо ви маєте відео інструкції як заповнювали EOI (MPNP) ?
-
Подивіться в закріплених Там є
-
Всім привіт. Я знаходжусь на федеральному етапі уже близько 11 місяців. Сьогодні отримав запит на документи по військовій службі. Що я їм повинен скинути якщо я ніколи не був ні на службі, на на військовій кафедрі чи у будь чому пов'язаному з силовими структурами.
22 Jan 2023, 05:40
195131/230361
18 minutes ago