Імміграція до Манітоби
-
Не потрібно оплачувати на ворк пкрміт лише тим хто отримав візу після 4 лютого 2024. На тому скріні так і написано, що це лише для певної групи людей, а не для всіх. Сетлмент сервіси - це мовні курси
-
Що потрібно щоб податися на стаді перміт? Якшо є тільки ворк перміт?
-
Ок, дякую!🙏
-
Я працювала в ПриватБанку 5 років. Це просто як робота, не державна
-
хто подавався на зняття обмежень наприкінці березня, хтось уже отримав wp?
-
Якщо дитині 6 продовжувати їй також потрібно виїжджати?
-
Для українців зробити виняток. До 31 березня 2025 року можна отримати дозвіл на роботу, візітор рекорд на три роки. Однак, це стосується виключно тих, хто перебуває в Канаді та прибув сюди за заходами CUAET
-
теж цікавить, якщо в когось є приклад?
-
Писав статус Other. І потім пояснював що був татус UKR. Він не є статусом біженців.
-
Всім доброго дня) Таке питання. Хто перед тим як приїхав у Канаду мав статус Pesel UKR у Польщі. Це рахується як біженство Як ви це вказували в аплікації? Всім дякую!
-
Тисячі людей отримали номінації без евалюації, але люди витрачають купу свого часу і як мінімум 300$ бо в тік-тоці так сказали🤠🔫
-
А в якому пункті чи розділі знаходиться це питання?
-
255$
-
А де ця інформація вказана?
-
Якщо є приписне висилайте якщо нема то Пояснення шо ніяких документів нема і ніколе не був залучннний до армійських процесів. Бажано який документ найти все-таки.
-
В квітні, здавав відбитки. Скинув без приписного
-
Коли вас був останнє оновлення перед тим як ви получили цей запит ? Якшо є Приписне то можна його вислати і написати Пояснення що ніколе нігде не був залучений до армії .
-
Ну якщо попросять то скину. У мене родичів немає. У мене є приписне, але воно у вигляді бумаги з під сільодкі) да і було видане не до кінця, я коли ще в бурсі проходив військомат просто в середині процесу забив і пішов додоми)
-
Краже скажіть родичам хай відскануть вам приписне і вишлють вам на імаіл , зара купа агенств які перекладають за день, теж все через імаіл. Щоб зекономити час та нерви )
-
Скину поки без, у мене перекладу немай, та і скоріш самого приписного. Просто їм написав що не був залучений до будь яких силових структур
22 Jan 2023, 05:40
195209/229621
18 minutes ago