Імміграція до Манітоби
-
а Ви самі перекладаєте? бо якщо через бюро, то вони всі сторінки перекладають без опцій, тариф фіксований, можна не думати за це зовсім
-
Взагалі перекладав тільки перші сторінки паспорту. Там де є фото
-
Звісно треба переклад
-
Мені перекладали
-
Тільки де позначки
-
Дозапитів стосовно документів не було, тільки CV запитали.
-
То може перекладач такий?🤔 Бо а основному всі знають свою роботу і як хто які країни приймає і що потрібно...
-
Ні ,через перекладача
-
Все пройшло? Дозвпитів немає?
-
Доброго вечора! Підкажіть будь ласка хто робив оплату за ворк перміт ви вибирали дві позиції на оплату: Work permit(including extension) - per person (155$) та Open work permit(100$), щоб в тоталі получилось 255$ до оплати як просять. Бо інакших варіантів не знаходжу🫤
-
Круть. А оригінали ви теж будуть 3 сторінки з 15 загружати? Чи як? 1,7, 15 сторінка?🤔
-
В мене запитували які сторінки потрібно. Від кількості сторінок залежить ціна. Наврядчи в national identity офіцеру потрібна група крові 😄
-
Я просто сам скидав що мені перекладати
-
Так а чому не зробити все відразу? Моя думка, ні на що не претендую.
-
Як я розумію, і логіка підказує, то перекладається весь документ. Пусті сторінки- ок, по перше вони є, по-друге на перекладі зазначать, що вони порожні.
-
Вони порожні, якщо виникає питання надсилають дозапит, де можна скинути хоч кожну сторінку по 10 копій
-
Може бути, але в мене б виникли питання, де інші сторінки?) вирвані? Приховані спеціально? Помилково пропущені?
-
1,2,11,12,13
-
ну так, тільки де позначки
-
А хіба потрібно подавати копію внутрішнього паспорта при подачі на ПР?
22 Jan 2023, 05:40
195274/234020
5 minutes ago