Імміграція до Манітоби
-
Диплом бакалавра з коледжу. Коледж 2 роки + 3 роки
-
Підкажіть будь ласка, прийшов до запит schedule A IMM 5669, в мене вказано section 8 з травня 2022 А в жінки вказано section 8 та 12 То питання, чи треба заповнювати усю форму, а ці секції лише з цієї дати, чи взагалі тільки ці секції з цієї дати, а інші секції не потрібно? Бо пише що треба оновити дані лише (хоча оновлювати то й нічого)
-
Я не знаю, що маю вказувати з цього списку factor 4: education.
-
В дітей продовжені закордонні паспорта. Продовжували в Україні, в паспортному столі. Чи можуть вимагати робити нові паспорта на федеральному рівні? Підкажіть в кого була така ситуація.
-
Подався на EOI по SMW вибірки ще не було жодного разу але за цей час переведений на іншу посаду. Чи потрібно вносити зміни якісь?
-
Щось не зрозуміло. Навіщо від вас вимагатимуть продовжити паспорти, якщо ви їх і так продовжили? Чи ви маєте на увазі, що не нові, а стоять штампи?
-
Доброго дня! Хотіла порадитися чи варто подаватися на сьогоднішній день по програмі SWM, Якщо в сумі виходить всього 650 балів. Тому що ми маємо - 100 балів за те, що проживали Онтаріо.
-
А де того перекладача знайти?
-
Страховка платна тільки для туристів. Ви же не турист
-
Люди чекають майже рік щоб вибірку пройти з балами 830+, Хтось АОР чекає від пів року Хтось застряг після дозапиту А за Вас за щасливчиків які пройшли шлях 99 відсотків і просто чекають Екорп вже знають 8819 членів групи - бо кожного дня Ви пишите що не прийшов)
-
Нок змініть
-
Не нові. Стоять штампи
-
Стоїть завжди. Може ваша професія підійде