Імміграція до Манітоби
-
Протягом тижня очікуйте фінальне рішення
-
Привіт, хтось може підказати будь ласка? Чекали на work permit extension чи новий дозвіл на роботу. Чекали 8 місяців, почали дзвонити та писати, через 8 міс та 2 тижні почався рух, написали що наші відбитки пальців не треба перездавати. Чи це позитивний рух і охначає що аплікація тронулася з мертвої точки чи треба продовжувати їм набридати?
-
Ні,це федеральний
-
Це напрям за яким ми всі йдемо (тому розгляд 12 місяців) ,терміни розгляду номінації на сайті MPNP,IRCC не має до цього відношення
-
Доброго дня. Така ситуація. Отримав портал 1. Післязавтра збираюся їхати у відпустку на тиждень. Хтось знає чи так можно??? Не буде ніяких проблем? І якщо не можно то чому?
-
Так,це приблизний час опрацювання Хтось швидше ,хтось довше Номінація 9-12(зараз наче менше вже трохи) Федеральний 12
-
Мені особисто легше не стане, якщо ви не будете ділитися прогресом Вашої заявки на PR. В чаті і так таймлайни рідко пишуть, просто мовчки видаляються. Мабуть не хочуть бачити повідомлення типу «ми за вас раді, але не від усього серця». Пишіть для мене, я буду читати ваші повідомлення з задоволенням😉
-
Ну я ж відповів , 12 місяців з дня сабміту То у вас йде все дуже навіть швидко
-
Тому вам так різко вище людина і відповіла) У вас все йде дуже добре До кінця місяця точно отримаєте ECOPR)
-
та я теж не розумію цього трохи. мені і самій цікаво знати, в кого як процес рухається, воно якось трохи обнадіює і заспокоює. а як всі мовчать, то сиди і здогадуйся як там і що) таймлайни не так вже і часто бувають.. ну когось видно дратує 🙂↔️ дякую за підтримку 🧡