Імміграція до Манітоби
-
Ні,це федеральний
-
Це напрям за яким ми всі йдемо (тому розгляд 12 місяців) ,терміни розгляду номінації на сайті MPNP,IRCC не має до цього відношення
-
Доброго дня. Така ситуація. Отримав портал 1. Післязавтра збираюся їхати у відпустку на тиждень. Хтось знає чи так можно??? Не буде ніяких проблем? І якщо не можно то чому?
-
Так,це приблизний час опрацювання Хтось швидше ,хтось довше Номінація 9-12(зараз наче менше вже трохи) Федеральний 12
-
Мені особисто легше не стане, якщо ви не будете ділитися прогресом Вашої заявки на PR. В чаті і так таймлайни рідко пишуть, просто мовчки видаляються. Мабуть не хочуть бачити повідомлення типу «ми за вас раді, але не від усього серця». Пишіть для мене, я буду читати ваші повідомлення з задоволенням😉
-
Ну я ж відповів , 12 місяців з дня сабміту То у вас йде все дуже навіть швидко
-
Тому вам так різко вище людина і відповіла) У вас все йде дуже добре До кінця місяця точно отримаєте ECOPR)
-
та я теж не розумію цього трохи. мені і самій цікаво знати, в кого як процес рухається, воно якось трохи обнадіює і заспокоює. а як всі мовчать, то сиди і здогадуйся як там і що) таймлайни не так вже і часто бувають.. ну когось видно дратує 🙂↔️ дякую за підтримку 🧡
-
Не всі люди ж викладають тайм лайни) Ви просто ну дуже ділились своїми переживаннями ,буквально кожного дня) Всі переймаються ,ось людина не витримала Почекайте ще трохи,по іншим чатам люди пишуть теж саме ,деякі чекають до місяця