Імміграція до Манітоби
-
Як варіант, наступний раз написати по причині того, що хочете поновити данні -свіжі пейстаби, бенкстейтменти.....
-
Ні це не остання професія, а повні роки роботи, в вашому випадку 1 рік можна рахувати
-
В мене також було. З роботодавцем зв'язувались?
-
В ЕОІ питання- вкажіть стаж роботи за останній 5 років ...і там не уточнено , це вказуться стаж на останній професії на якій відпрацював?
-
Зараз актуальна ще й професія може бути.
-
Як правило, подає той, хто має більше балів. Однак, можете мати два ЕОІ, але якщо виберуть одного, то вже подаєтесь всі разом.
-
Можете
-
Ще підкажіть будь-ласка Якщо від нашої сімї вже подана одна заявка на ЕОІ , чи можу я ще чоловіка заявку надісла ти на ЕОІ? Чи краще свою відхилити?
-
@western9 Якщо я дізнався, що мене звільнять через 2 тижні (вже подався на ПР) — то єдиний вихід це швидко знайти іншу роботу і передати цю інфу церез форму про зміну роботи?
-
А вам вже номінацію прислали? Якщо так, то скільки чекали після зміни статусу.
-
Ні, нікому не дзвонили та запити не приходили, але я на цій неділі все одно вишлю їм свіжі пейстаби та довідку з роботи.
-
Я подавалась раніше, моя заявка вже висить пів року, але немає прохідного балу. Тому обдумали рішення, що краще буде коли подасться чоловік
-
Нашій сім'ї не буде Бан за дві заявки на ЕОІ ? тому що я таке чула.... Тобто я можу залишити дві заявки на ЕОІ?
-
О май гад, якось не по-людськи довго 🫠 я дуже наївно сподіваюсь що на протязі місяця прийде ..
-
Дуже дякую вам щиро
-
ЕОІ можна. Просто не можна подаватися двом, якщо обом прийде LAA.
-
Прислали. Після зміни статусу чекав 3 місяці. Після листа роботодавцю - 2 тижні. Загалом з моменту подачі - рік (без 1 тижня). Ніяких дозапитів не було
-
У всіх по різному. Знаю ще 4-х людей які подалисі в один день зі мною і всі отримали за рік. З різницею в пару тижнів. Моя думка - нам "пощастило" з офіцером. Але як там насправді - не знаю.
-
Підкажіть будь-ласка як правильно поступити в цій ситуації, ми переживаємо щоб нам одразу не відхилило дві заявки
-
Ми почали заповнювати на чоловіка заявку ЕОІ, і питання звучить" чи маєте ви або ваша дружина заяву на іміграцію що очікує розгляду?" Тобто, якщо я вже подала на ЕОІ - нам нажимати "так"?
22 Jan 2023, 05:40
195710/230900
5 minutes ago