Імміграція до Манітоби
-
Так, але ті, хто приїхав разом зі мною в Канаду, то в атлантичних провінціях вони вже з піаром. А я лише отримала номінацію в Манітобі
-
Можливо Саскечеван ще як варiант
-
Деякі атлантичні провінції припинили свої програми взагалі
-
Можливо ажіотаж спаде. Але вже рік стабільно високі бали
-
Так, я ж не стверджую, поверхнева інфа аналітики з нижнього ютубу
-
А якщо в манітобу і подаватись через 2-2.5 роки наприклад?
-
Нагадайте, будь ласка, коли віза анулюється під час ПР аплікації? Портал 1,2 чи еКорп? Дякую!
-
Там проблема, люди пишуть, отримати permanent роботу
-
Чекати візу. Повернути квитки, спробувати купити нові квитки на інший рейс.
-
Кількість номінацій зросла порівняно з 2022 роком
-
Так вони її все рівно виконують,а міграція як була складною так вона і залишиться такою.Плюс французьку накинуть зверху для вивчення можливо
-
Що ж робити….
-
Це програма яка дуже не популярна в реаліях сьогодення
-
Я от сиджу і думаю валити з Торонто і весь час думав за Манітобу. А тут одна хня за другою. Я вже сам не знаю куди. В Європу назад точно не хочу повертатись.
-
Ви писали, що ви в Англії. Якщо у вас є ворк перміт, ви не можете його продовжити, знаходячись в Англії. Вам треба бути в Канаді і тоді подаватися на продовження
-
Цей рік манітоба стронг, новий уряд обіцяв трохи пофіксити терміни, в схоже на те, що квота буде видана
-
Якщо хтось помітив, то кількість вибраних людей значно зменшується вже. Чому? Наближається кінець року. Кандидатів на номінацію вистачає. Фокус провінція робить на тих, хто має додатковий зв'язок - закінчену освіту в коледжі чи університеті Манітоби. Ці люди вже тут живуть довше, вони успішно інтегровані, працюють та вони мають кращі шанси не поїхати геть, отримавши статус ПР.
-
Навіть якби хтось з чату й мав 998 то сьогодні б не пройшов бо умова була пос секондарі манітобське…тому так, шанси пройти вибірку зараз близькі до 0
-
А дивні питання - це які? Можете поділитися, що вас питали?
-
А, ок. Тоді трохи обмежені можливості з імміграційними програмами
22 Jan 2023, 05:40
195918/234747
about a minute ago