Імміграція до Манітоби
-
Record of employment, можете взяти в сервіс канада чи витягнути онлайн, погугліть
-
Тобто вас звільняли і наймали заново, фактично.
-
З власного досвіду, мене переводили з кежуал на фул тайм, і за період кежуалу в мене в особистому кабінеті є roe
-
Тільки якщо людина звільнена
-
Ну так, у дівчини просто аналогічна ситуація з моєю
-
Іншої, фактично, і не було до 2022 року. Я не знав ні одного українського іммігранта, який би ідентифікував себе з росією, починаючи з 2014 року. В Канаді відбулось, фактично, розділення у 2014. Ті українці, хто асоціював себе з "савецкім человеком" або опритмніли і інтегруватись до української громади або так і залишилися частиною російської.
-
Тому що той самий роботодавець був, тому і зарахували
-
Вам в таких повідомленнях треба писати, що мова йде про україномовну українську діаспору, бо, виявляється, це не зовсім очевидно
-
Ну так, процедура така, але провінція це зарахувала, я ще писала explanation later звісно
-
Гайз, скажіть плз, якщо немає вже зв‘язку із давніми роботодавцями, то як краще зробити на федеральному етапі: взагалі їх не вказувати, чи все ж вказати і підкріпити це інформацією з довідки ОК5? Дякую
-
Эх давно не було срача в чаті,аж скучив.
-
Ні, і ніколи не треба було. Національність тут ні при чому
-
Добрий день! Підкажіть, будь ласка, якщо українці вже не мають ніяких спеціальних умов імміграції - чи не треба робити обов'язково еволюацію дипломів при іміграції за програмою swm?
-
Не треба ніяких документів.
-
Дякую, тобто можна без референс летерс? А у випадку, якщо певний час працював на себе без офіційної реєстрації - це теж варто відображати? Як бути з підтверджуючими доками? Заздалегідь вдячний
-
На федеральному етапі треба вказувати всіх, там також потрібно вказувати дати коли ви були безробітні,в декреті і тд.
-
Я от згадав гастролерів які їхали до Канади,брали по 3000$ і спокійно їхали до Європи.Візу опкатали і норм.
-
Сенкс! Тоді все відображатиму
-
Дуже дякую!
-
На федеральному етапі воно не потрібне, якщо по SWM. Я не знаю як там мна рахунок бізнесу, але конкретно по роботам нічого не треба. Це треба було на провінційній програмі, бо по досвіді нараховували бали.
22 Jan 2023, 05:40
196235/235278
about a minute ago