Імміграція до Манітоби
-
Альберта ще не вирішила, чи підійде для їх програм оупенВП по КУАЕТ. Покищо - ні.
-
Це же через ЕЕ хіба ні ?
-
В Альберті не нема бальної системи там взагалі сиди і чекай виберуть не виберуть
-
Дякую за пораду, але дозвольте мені самому вирішувати, ок? :) Тим більше, яку таку безліч стрімів по pnp ви знаєте в тих самих BC та ON?))) Текпайлот та текдроуз - це не безліч.
-
assets.ctfassets.net/xxg4p8gt3sg6/2G0GtF7WPLvzToKOfompkv/c03d754f3eaf210cf115e35a9bfd096b/VFS-ConsentForm.pdf
-
Дуже вам дякую)!
-
Офіційної інформації не зустрічав, але бачив у чаті інфо, що писали про доручення у вільній формі + брали якісь документы тих, для кого забирали - тут потрібно підтвердження від тих, хто так зробив. Можна ще подзвонити їм на гарячу лінію.
-
Бажано посилання з офіційного джерела
-
А звідки така інформація? Всі говорять, що навпаки ціни дуже піднімаються?
-
Трохи я всуну свої 5 копійок як юрист)) Паспорт дійсно вважається недійсним, АЛЕ тільки по українському законодавству. Вилетіти Ви можете по новому паспорту, а візу показувати у старому (штам можуть поставити і в старий там, де авща5, бо для Канади його термін придатності не пройшов, або в новий, якщо Ви про це скажете). Зателефонуйте на гарячу лінію митниці і перепитайте це. Бо від того, що Ви змінили прізвище, іншою людиною Ви не стали)) PS: якщо гарна англійська і зможете на митниці Канади все пояснити, то ще краще.
-
Доброго дня, підкажіть будь-ласка, скільки коштує зараз мед екзамен в Манітобі на 1 людину? І чи є різниця у вартості для дитини і для дорослого?
-
Є курси англійської мови від Welarc. Пошукайте також локальні settlement centers по Вінніпезі. Більшість шкільних дивізій мають такі курси, але потрібно визнавати чи зараз працюють. Щодо спеціалізованих курсів, наприклад англійська для тракдрайвера чи сантехніка, то я такого особисто не чув. Є купа онлайн курсів, там дивіться.
-
Всім привіт. Підкажіть будь ласка, я правильно розумію, що для подачі на номінацію за цією програмою Skilled Worker in Manitoba Pathway не потрібно набирати бали зацікавленості? (60 балів)