Імміграція до Манітоби
-
можете спробувати, я не впевнена, але це не означає що так не спрацює) можливо хтось тут так оплачував і може підсказати. у нас ще польська картка тоді була дійсна, то з неї проплатили, потім цей рахунок довелося закрити, бо комісію щомісяця знімало
-
Хм. Думала все просто має бути. Написано, що можна платити з-за кордону. Очікувала, що мене зараз відправлять платити через аккаунт рбс. А виявляється все не так райдужно😧
-
Доброго вечора ,підкажіть хто в червні подався на федеральний ?
-
Я кілька тижнів тому постала перед цим же питанням. Схоже, що так, вже не є обов'язковим цей пункт. Тому що у всіх він відсутній в обов'язкових. Там буде далі в додаткових цей пункт
-
Підкажіть будь ласка. Як можна відхилити свою аплікацію на номінацію? Чекаю вже більше одного року.
-
А зараз уже не обов'язково прикріпляти результати тесту з англійської на федеральному? Бо в відео цей пункт є...
-
@tanyapoison хоче кікнути @LeonieGrafr з чату. Згодні? Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
@banofbot
-
I’ve had the privilege of learning forex trading at FALCON TRADES and I must say it has been an incredibly experience. WITH Mark Hutchinson , my dedicated mentor have truly been instrumental in crafting a solid foundation that has guaranteed success in understanding the intricacies of the forex market with which promises great returns
-
tsn.ua/exclusive/led-ne-zaginula-vid-aviabombi-rosiyi-ale-proslavlyaye-putina-istoriya-mariani-vishemirskoyi-z-mariupolya-2574530.html ця наче теж постраждала. А бажати людині зла від рук росії, якраз за те що вона виступає проти російської це тільки показує на чиїй ви стороні
-
Дякую
-
Покидаю Канаду.
-
На відкликання номінації можна подати за цієї вебформою immigratemanitoba.com/immigrate/skilled-worker/webform/
-
Яка причина, щоб відхилити?
-
На майбутнє - фоткайте пейстаби
-
Ви ж не були працівником компанії
-
Я вчора була в Манітоба хелс, щоб подати новий продовжений перміт і продовжити вже існуючу мою карту - то сказали, що карта прийде через місяць. Тому, думаю, що для новоприбулих десь так само терміни..
-
Держслужби в Канаді говорять різними мовами, і навіть при працевлаштуванні на такі посади знання багатьох мов - це плюс. Ви ж не знаєте, можливо вони попросили говорити російською, щоб зрозуміти офіцера, і рівень англійської у них низький. В Канаді мовне питання не стоїть - тобі дадуть перекладача з будь-якої мови або є працівник, який говоритиме твоєю мовою. Не всі російськомовні люди це орки.
-
Ви працювали самі на себе ж, як самозайнята особа, так? Ви ж не були найманим працівником
-
А що тоді вказувати як адресу роботи?
22 Jan 2023, 05:40
196277/229779
less than a minute ago