Імміграція до Манітоби
-
Треба голосування прикрутити в чаті - у кого скільки балів. Щоб усі розуміли свої шанси))
-
Я про свої 625 взагалі мовчу😂, просто щоб не плакати сміюсь
-
Зрозумів, дякую
-
Є програми в яких обов’язковий ТІР 0-3
-
У Express Entry неможливо зареєструватись з TEER 4-5.
-
Якщо подаватися по Експрес Ентрі без підтримки провінції, то впливає. Бо Тір 4-5 навіть не дає ніяких балів
-
Так, є напрям International Students in Manitoba. Однак, там треба завершити коледж чи універ і знайти роботу, яка дотична до тієї освіти.
-
Доброго вечора, а підкажіть будь ласка як тір впливає на імміграцію?
-
У мене тир 3. На бали воно начебто не впливає.
-
А як тір впливаю на бали, чи шанси??? Навпаки для тір 4-5 можливо введуть федеральну програму, хоча зараз це малоймовірно
-
Альберту теж дивився. Потрібно почекати кінця жовтня – буде перша вибірка за новою програмою. Яким буде прохідний бал, тоді вже думати.
-
Ми такі самі. В нас єдина можливість залишитися тут через підтримку провінції, бо чоловік Лейбор, а це Тір4. І навіть англійська не рятує, і не можемо підтвердити досвід роботи. Та вирішили не панікувати, а шукати нову роботу з Тіром повище. Поки треба зачекати і глянути, що буде далі. Вивчили питання атлантичних провінцій, але там складно з роботою
-
Нью Брансвік, наприклад.
-
Я лічно ходила в RBC і оплочувала на себе і на чоловіка оплату за довідку з польщі все пройшло успішні.
-
Я за ці напрямки.
-
Все ок. Ви засабмітили
-
та бачу, бентежить що в таблиці стартед / не стардед
-
Я чесно кажучи вражений політикою Канади, бо на прикладі Манітоби (вибачте, інші провінції не монітори поки що) складається враження що на SWM чхають просто відкрито, бо вибірки проводять на працівників з-за кордону частіше, ніж поміж тих, хто вже тут, і хто вже приносить користь провінції. Навіть студентів частіше вибирають ніж працівників які тут.
-
не розумію, я засабмитил чи ще ні?
-
Ну хто зможе знайти то тому буде везіння))
22 Jan 2023, 05:40
196367/228935
7 minutes ago