Імміграція до Манітоби
-
Трохи я всуну свої 5 копійок як юрист)) Паспорт дійсно вважається недійсним, АЛЕ тільки по українському законодавству. Вилетіти Ви можете по новому паспорту, а візу показувати у старому (штам можуть поставити і в старий там, де авща5, бо для Канади його термін придатності не пройшов, або в новий, якщо Ви про це скажете). Зателефонуйте на гарячу лінію митниці і перепитайте це. Бо від того, що Ви змінили прізвище, іншою людиною Ви не стали)) PS: якщо гарна англійська і зможете на митниці Канади все пояснити, то ще краще.
-
Доброго дня, підкажіть будь-ласка, скільки коштує зараз мед екзамен в Манітобі на 1 людину? І чи є різниця у вартості для дитини і для дорослого?
-
Є курси англійської мови від Welarc. Пошукайте також локальні settlement centers по Вінніпезі. Більшість шкільних дивізій мають такі курси, але потрібно визнавати чи зараз працюють. Щодо спеціалізованих курсів, наприклад англійська для тракдрайвера чи сантехніка, то я такого особисто не чув. Є купа онлайн курсів, там дивіться.
-
Всім привіт. Підкажіть будь ласка, я правильно розумію, що для подачі на номінацію за цією програмою Skilled Worker in Manitoba Pathway не потрібно набирати бали зацікавленості? (60 балів)
-
добрый вечер Скажите пожалуйста какие курсы по каким профессиям оплачивает Манитоба?где увидеть список курсов?
-
Мені видали в Торонто по прильоті.
-
Привіт. Підскажіть з питанням. Я вже майже місяць в Канаді з мовою на 5 по канадській системі оцінювання, родичів немає. Мені ж тепер щоб податись на PR тепер достатньо відпрацювати на будь якій роботі в Манітобі . Я правильно зрозумів? Бо читаю різну інформацію і путаюсь, десь пише що треба відпрацювати на вибраній професі в інших джерелах що будь- де головне щоб був манітобський роботодавець
-
Дякую за інформацію
-
Добре. Але навіть не можу собі уявити, як ті візі переклеювати?! ЦНАП на митниці не працює. То може уточнити в митниці що робити.
-
Телефонувала у Цнап , сказали змінювати паспорт і переклеювати візи
-
Вибачте, у вас є підтвердження того, що закордонний паспорт через місяць після одруження стає недійсним? Мені здається, що закордонний паспорт стає недійсним тільки після закінчення його дії. Бо як бути у випадках, коли у людини купа віз є дійсних і вона змінює прізвище, вона втрачає всі візи?