Імміграція до Манітоби
-
Насправді не здивований Але дуже сумно
-
А де їх ще багато, Англія? Ну як би я згоден тут зі словами мого улюбленого коміка, якщо не можеш з такими конкурувати то може проблема в тобі?) Але так, я ніколи в житті так за роботу не боявся, навіть проживши все життя в Україні )
-
Там ще прикол, він був заміною чувака, якого засудили… за розтрату бюджетних коштів 😂
-
Але здається він тільки подався
-
zaxid.net/kolishniy_golovniy_tyuremnik_lvivshhini_igor_timochko_oformiv_status_bizhentsya_u_kanadi_n1595511
-
Підскажіть будь ласка спільното, отримав нещодавно номінацію по СВМ хоча подавав по СВО ну то не суть, подав на федеральний і є можливість що скоротять з роботи, нок вказанний 75101 , то якщо вже шукати роботу то таку саму чи будь яку тільки вище ТЕЕР, як там це працює правильніше?
-
Доброго вечора ! Чи чув хтось таке що на фото на PR мають бути вуха людини чи то не критично якщо волосся прикрило ? Чи офіцер заверне ? Дякую
-
Коли я виїздив то в одному з напрестижніших готелів Варшави швейцар був індус вже (про фастфуд не кажу вже). Можна сказати що через те що добре знають англійську, але поляки її добре знають (тим більше варшавяки), це не як до прикладу іспанці... Видно в питанні як знайти правильні ходи і виходи вони дуже тямущі.