Імміграція до Манітоби
-
Всім привіт. Підкажіть будь ласка, я правильно розумію, що для подачі на номінацію за цією програмою Skilled Worker in Manitoba Pathway не потрібно набирати бали зацікавленості? (60 балів)
-
добрый вечер Скажите пожалуйста какие курсы по каким профессиям оплачивает Манитоба?где увидеть список курсов?
-
Мені видали в Торонто по прильоті.
-
Привіт. Підскажіть з питанням. Я вже майже місяць в Канаді з мовою на 5 по канадській системі оцінювання, родичів немає. Мені ж тепер щоб податись на PR тепер достатньо відпрацювати на будь якій роботі в Манітобі . Я правильно зрозумів? Бо читаю різну інформацію і путаюсь, десь пише що треба відпрацювати на вибраній професі в інших джерелах що будь- де головне щоб був манітобський роботодавець
-
Дякую за інформацію
-
Добре. Але навіть не можу собі уявити, як ті візі переклеювати?! ЦНАП на митниці не працює. То може уточнити в митниці що робити.
-
Телефонувала у Цнап , сказали змінювати паспорт і переклеювати візи
-
Вибачте, у вас є підтвердження того, що закордонний паспорт через місяць після одруження стає недійсним? Мені здається, що закордонний паспорт стає недійсним тільки після закінчення його дії. Бо як бути у випадках, коли у людини купа віз є дійсних і вона змінює прізвище, вона втрачає всі візи?
-
www.numbeo.com/cost-of-living/compare_cities.jsp?country1=Ukraine&country2=Canada&city1=Rivne&city2=Winnipeg
-
Віза у старому паспорті. Але так як пройшов місяць після одруження , а паспорти в Україні тоді не міняли, то зараз мій паспорт рахується не дійсним
-
Чекайте. В який паспорт ви отримали візу в Канаду? Пам'ятаю, що коли дружина змінювала паспорт через зміну прізвища, то старий паспорт дозволили залишити. Тобто навіть з іншим прізвищем в національному паспорті вона могла проходити митницю по старому.
-
У вас не було проблем, а мене не хотіли пропускати через митницю