Імміграція до Манітоби
-
Доброго дня! Чи є тут хтось, хто отримав АОR за програмою возз’єднання з родиною? Скільки дивлюсь таймлайни завжди АОR приходить 3-4 місяці, але цікаво як за цією програмою, бо чекаю з березня і тиша
-
Доброго ранку. Підкажіть будь-ласка, за аплікацію на ПР треба оплачувати кредиткою?
-
Чим завгодно, якщо ліміти дозволяють
-
Кредиткою
-
Доброго дня, підкажіть що потрібно вибирати для оплати за подачу аплікації по програмі Family reunification for Ukrainian nationals для двох дорослих та двох дітей, наперед дякую за відповідь
-
Ні, цього не треба, якщо відразу платите 1210
-
Ось так вибирати?
-
$1210 за кожного члена подружжя. $175 за дитину. Плюс біометрія
-
ircc.canada.ca/english/information/fees/result.asp?countrySelect=CA&lob=ukr
-
Якщо правильно зрозумів то кінцево має виглядати так
-
Доброго дня! Зараз на федеральному етапі background check - хочемо податись на продовження ворк перміт. Підкажіть, будь ласка, це подаватися на звичний ворк перміт можна як всі хто приїхав по cuaet робили, чи потрібно bridge work permit ?
-
Скоріш за все різниці немає, брідж зроблений як я розумію на випадок якщо ну зовсім нема ніяких варіантів вп зробити
-
Вітаю! У когось є pdf файл форми IMM 5710 (заявка на новий ворк перміт)? Прикріпіть, будь ласка, мені не вдається відкрити.
-
Скачайте собі Foxit Reader, він безкоштовний, і тоді зможете відкрити через нього ту форму
-
Дякую за пораду!
-
Доброго ранку Можливо знає хтось, чи доцільно писати пояснюючу:) В попередній аплікації на номінацію я вносила інфу що мала робочу візу в Чехії. Але тільки зараз згадала, що то все ж таки була біженська віза, але працювати можна було офіційно фул тайм. Вони це сприймуть за брехню? Бо не знаю що зараз вписувати на федеральному етапі
-
А ну тоді взагалі супер😂😂 Дякую
-
Хіба там було питання в подачі на номінацію про візи? Можливо ви щось переплутали? Там було про роботу, подорожі, ане не про візи.
-
I work before in VFS so let me send a video how to open the format I know is a pain to open all the documents youtu.be/PDkmHtNFxO0?si=65B-f3nNtiLY6rRE
-
28-30 ще не закінчили, 31 поки що навіть не почали
22 Jan 2023, 05:40
196561/231580
19 minutes ago