Імміграція до Манітоби
-
www.numbeo.com/cost-of-living/compare_cities.jsp?country1=Ukraine&country2=Canada&city1=Rivne&city2=Winnipeg
-
Віза у старому паспорті. Але так як пройшов місяць після одруження , а паспорти в Україні тоді не міняли, то зараз мій паспорт рахується не дійсним
-
Чекайте. В який паспорт ви отримали візу в Канаду? Пам'ятаю, що коли дружина змінювала паспорт через зміну прізвища, то старий паспорт дозволили залишити. Тобто навіть з іншим прізвищем в національному паспорті вона могла проходити митницю по старому.
-
У вас не було проблем, а мене не хотіли пропускати через митницю
-
Мені вже дали відповідь на питання) Дякую за вашу інформативну та конструктивну відповідь!!! Без вас я б не розібралася !!!
-
Я не знаю, в Канаду лечу вперше. Проблема в тому, що чеську візу прихистку мені вклеїли на прізвище чоловіка, тепер в мене віза на одне прізвище, паспорт на інше
-
Мені в Чехії вклеїли візу прихистку і робили її вже на прізвище чоловіка, тому в мене в паспорті є різні прізвища
-
Здравствуйте! Кто-то сталкивался с таким? Отправили документы для Single Journey Traveling Document на реьенка17 лет и ее бабушку 73 года. Из визового центра они поехали в консульство и вот пришло такое письмо
-
Питання до тих, хто жив в Україні, а зараз в Канаді, конкретно в Манітобі і може порівняти вартість життя. Візи на руках, розглядаємо цю провінцію, оскільки відносно легко отримати PR. Ми сім'я з трьох осіб, чоловік (я), дружина і наша донечка 2 р. На даний момент проживаємо в Рівному, моя зп 30 000 грн, дружина не працює. Цих коштів нам цілком вистачає, якщо не шикувати, оренда 7000, комунальні, інтернет, телефон в середньому 3000, харчування та інші витрати 10000-15000 і решта відкласти. Отже, саме питання, який income потрібно мати, аби збереглася подібна якість життя?
-
Звичайно що найкращий варіант це зробити новий паспорт і нову візу. Ви ж знали що зміните фамілію, який сенс було робити на дівочу 🤦
-
А мені пишуть а толку виїхати не можна ...
-
Мені з єдмонтон і Калгарі писали ейчари ( ror) тому може в Альберті пробуйте?
-
Це було давно, але як вам писали вище ніхто при перетині кордону чи посадці в літак не перевіряє свідоцтво про одруження.
-
Як в тому анекдоті, "..та отож" 🤣