Імміграція до Манітоби
-
Якщо Ви йдете по SWO, є вирогідність, що Ви знаходитесь не в Канаді, тоді Вам це буде в нагоді. А якщо по SWM, то якась помилка
-
Ні. Це всім приходить. Від програми не залежить.
-
Дякую🙏❤️
-
там питають тільки за вас та ваших dependant, якщо ви одна, то тільки за себе і вказуйте
-
Iсторiя з add documents по запиту офiцера, добавила вчора 18 пейстабiв, коли добавляла банк стейтмент - все перестало працювати. Добавила банк стейтмент в 4.40 ранку. Тiльки добавила - знову все перестало працювати.
-
На федеральному етапі немає swo чи SWM . Є аплікати provincial nominee non_EE I EE online
-
Всім таке приходить
-
Через веб форму треба обрати причину, чому звертаюсь, якось нiчого не пiдходить.
-
А якщо надіслати їм через веб-форму?
-
По свм
-
Але , о 5.33 ранку сьогоднi прийшло повiдомлення на email,що документи доданi - я так зрозумiла, що це отi 18 paystubs. Тепер чекаю на нове повiдомлення, що документи доданi - то буде банк стейтмент
-
Я відразу додавав переклад та оригінал військового квитка. Дозапитів не було,.
-
Не кричіть тут на людей. Пошукайте по чату, що це за лист. Погугліть для цікавості. Та й взагалі- цей лист один з етапів на федеральному рівні.
-
Відповідно до чого!)
-
Доброго вечора, підкажіть будь ласка, як мені вказувати в personal history, що коли був у Канаді ще не був звільнений на роботі в Україні півроку.
-
Чи я правильно зрозуміла, що для тих українців, які тільки приїхали цього року восени, і які матимуть необхідних 6 місяців роботи для отих 500 балів і для подачі на номінацію тільки наступного року десь весною, то шансів за три роки встигнути отримати ПР уже мінімальні у Манітобі? На зараз по попереднім підрахункам бал 838 виходить
-
Привіт, хто подався на федеральну, ви додавали police clearance з Канади?
-
Цей лист ви отримуєте коли проходите eligibility.
-
Якщо у мене немає National Identity, то що робити? Я указав "NO" але після завершення аплікації показує in progress 🤔
-
Так. Заново заповнила форму (поставила N/A), та додала документ як і раніше
22 Jan 2023, 05:40
196673/230471
4 minutes ago