Імміграція до Манітоби
-
Ну так у вас у аплікації була форма додаткова. Крім того, відео було переписане в цьому році і власне було сказано, щоб подаватись відразу і на візи. Тепер просто окремо подавайтесь
-
Робили по відео з закріплених і там не було інформації про візи - як вклеїти нові
-
Можете скинути посилання на перезаписанне відео, будь ласка, не можу знайти…
-
Якщо ви були в Італії і зробили пермессо(яке є дійсне,його дію не скасували,продовжили),то це не подорож.
-
Бо я продовжувала дітям візітор рекорд ще в березні, і на той момент не було оновленного відео, як податися одночасно на візу з візітор рекорд. Зараз заповнюю на вклейку віз, та бачу там ті ж самі анкети для заповнення, ті ж самі форми. То ж я маю зараз ще раз все заповнити, але вже сплатити за них?
-
А це куди прикріпити? Letter of employment
-
Поки нікуди. Буде окремий запит
-
Зараз треба податись окремо на візу.
-
Доброго дня👋 маю питання щодо пересилання виготовленого паспорта із консульства в Оттаві до консульства у Торонто, хто має досвід, поділіться будь ласка інформацією🙏🙏🙏 цікавить формат заяви яку треба надати у консульство
-
Підкажіть, будь ласка, LOE має бути у форматі pdf?
-
Military record
-
Підкажіть будь ласка, який тип документа вибрали коли вантажили приписне?
-
Дмитро , також можна подаватися одночасно на ворк перміт і на візу ( маю на увазі дорослих ) ? Чи це лиш стосується візітор рекорд і візи , тобто дітей ?
-
Вище жінка відповіла , напевно також в такій ситуації , що вказала як temporary visit. Напевно краще так, ніж подорож.
-
Подаємось на нову канадську візу з Канади. Тільки для тих, хто має чинний дозвіл на роботу youtu.be/w50ywob4vzU
-
Саме так. Можете одночасно
-
Щиро дякую
-
Підкажіть, будь ласка, у кого була подібна ситуація, як правильно вказати в personal history, що знаходився в Канаді, але ще значився на роботі в Україні?
-
Я на федеральному етапі вказав як «тимчасовий захист», написав пояснення, і в пояснення ще до дав посилання на офіційний сайт з цим закони
-
Не розумію проблеми. Просто вказала, що працювала до липня, хоча прибула в березні.
22 Jan 2023, 05:40
196760/235342
13 minutes ago