Імміграція до Манітоби
-
Підкажіть, будь ласка, LOE має бути у форматі pdf?
-
Military record
-
Підкажіть будь ласка, який тип документа вибрали коли вантажили приписне?
-
Дмитро , також можна подаватися одночасно на ворк перміт і на візу ( маю на увазі дорослих ) ? Чи це лиш стосується візітор рекорд і візи , тобто дітей ?
-
Вище жінка відповіла , напевно також в такій ситуації , що вказала як temporary visit. Напевно краще так, ніж подорож.
-
Подаємось на нову канадську візу з Канади. Тільки для тих, хто має чинний дозвіл на роботу youtu.be/w50ywob4vzU
-
Саме так. Можете одночасно
-
Щиро дякую
-
Підкажіть, будь ласка, у кого була подібна ситуація, як правильно вказати в personal history, що знаходився в Канаді, але ще значився на роботі в Україні?
-
Я на федеральному етапі вказав як «тимчасовий захист», написав пояснення, і в пояснення ще до дав посилання на офіційний сайт з цим закони
-
Не розумію проблеми. Просто вказала, що працювала до липня, хоча прибула в березні.
-
Підкажіть будь ласка,як податися на візу для дитини,після заповнених аплікацій,форма 5257 на заповнення візи не відкриває,А натомість відкриє цю форму і без продовження
-
Це різні пункти. Ніхто не забороняє бути в Канаді, навіть працювати тут і паралельно в Україні.
-
Ви вказали, що знаходилися в Канаді і працювали в Україні?
-
Я знаю, що не заборонено, не можу зрозуміти як правильно оформити, просто вказати в 2 різних пунктах?
-
Так
-
які найбільш часті запити додаткових документів на федеральному етапі по програмі SWO ?
-
доброго дня, підкажіть по цьому питанню - нам треба здавати біометрію, чи ні, як дізнатись чи треба сюди нас вписувати?)
-
Навіть якщо вже здавали біометрію, то при подачі на ПР її ще раз треба робити. Я пам'ятаю там наче була спеціальна форма, яка визначає, чи вам треба здавати біо.
-
дякую)
22 Jan 2023, 05:40
196769/234023
4 minutes ago