Імміграція до Манітоби
-
Мені з єдмонтон і Калгарі писали ейчари ( ror) тому може в Альберті пробуйте?
-
Це було давно, але як вам писали вище ніхто при перетині кордону чи посадці в літак не перевіряє свідоцтво про одруження.
-
а я IT Marketing, який вас продає))) Але в Торонто та Он ну дуже дорого жити( а тут мало ИТ
-
Як в тому анекдоті, "..та отож" 🤣
-
Он и бк реально дорого дуже жити
-
Нє, в мене X++, а все інше я для себе вчив та практикую. А х++ то трошки мертвонароджене від мєлкомяхкіх, нікому не потрібне
-
Ха та у вас мейнстрім ще порівняно з ror/elixir/rust))
-
Software developer
-
Якщо роботодавець змінився на іншу провінцію, то вашу номінацію скасують. Це логічно, адже ця програма економічного спрямування, Мантіоба дає номінацію для тих, хто хочу тут працювати і жити.
-
.NET + C# або фронтенд... Альберту дивився, теж малувато.
-
Всі зміни місця роботи треба повідомляти МПНП. Вони будуть вирішувати. Тут за них ніхто не скаже вам 100% що буде.
-
Друзів не пустили у США по гуманітарній візі, бо вони вже були тут, у Манітобі, по CUAET. Візи відкрили одночасно у Європі. Поїхали два тижні тому в Емерсона, і їх завернули. Сказали, що вже мають прихисток від війни.
-
Альберта не дивилися? А яка сфера?
-
Скільки років тому це було? Вже дуже давно за місяць після одруження при зміні прізвища внутр.паспорт на старе та, відповідно, закордонний, стають недійсними.
-
...але працедавців за моїм профілем працедавців в БК та ОН набагато... ні, В багато разів більше.
-
Так потом по ній ж працювати треба до пр хіба ні ? Той самий НОК
-
так, але в мене лише віддалено. тому працювати, наприклад в магазині не зможу
-
та ж ситуація( А можна дізнатись вашу професію?
-
Вам не обов'язково працювати за спеціальністю, щоб податися на НОМІНАЦІЮ. Будь яка робота протягом 6+ місяців
-
Такі вимоги скрізь по PNP
22 Jan 2023, 05:40
19677/228927
2 minutes ago