Імміграція до Манітоби
-
Це можливо?
-
Так, щоб подаватись онлайн з України.
-
Дякую !
-
Хай приїде до Канади і подається звідси. Є час до 31 березня 2025 року.
-
Людина має проживати в Канаді. Все. Якщо виїхала з Канади, то про це є інформація в базі CBSA
-
Дякую за відповідь.
-
Ні, не може
-
А чому, людина вже має дійсний дозвіл на роботу, зробила медєкзем та біометричні дані, е адреса місця мешкання, тільки того що зараз в Україні? Що не можливо?
-
дякую.
-
Не треба вказувати, бали ви за такий результат не отримаєте все одно
-
Дякую за відповідь!
-
Ні, так не можна. Тут писали у групі, що була відмова.
-
Доброго. якщо я подаюсь і мене тір3, я здав тест, але по рідінгу в мене 2 вийшло) буду перездавати. Чи потрібно вказуувати що я здавав англ? чяи краще вказати що ні, а коли перездам додати вже бали
-
Hi someone can make a certified translation Spanish to Ukrainian I need to present it in the embassy
-
дякую
-
Так, як тільки отримаєте якнайменш 4 і якщо вас ще не виберуть - можна оновити профіль завжди
-
Потім же я зможу додати?
-
Thanks
-
@FidemMoris_Translations
-
Доброго вечора. Заповнюю форму 0008 федерального рівня і виникло питання щодо previous countries of residence: я проживала 5 років у Польщі в різних міграційних статусах, 2 роки як student(маю річну студентську візу) та 3 роки як worker (робоча віза 6 міс та карти побуту). То ж питання, чи розбивати перебування в Польщі на два різні статуси та вказувати їх окремо чи обрати один, worker наприклад?
22 Jan 2023, 05:40
196813/230455
3 minutes ago