Імміграція до Манітоби
-
Доброго дня! Розумію, що це питання звучало вже не один раз тут в чаті, але за пошуком не можу знайти зразок листа від українського роботодавця, що я працював в нього в Україні. Я знайшов тільки від канадського роботодавця employment verification letter. Тому щиро дякую, якщо допоможете із зразочком.
-
Доброго дня! Що вказувати у пункті 4 і 5 якщо я мав депортацію у Зону Шенген?
-
Я написала сама листа англійською, за зразком канадського, відправила роботодавцю в Україну, вона його вставила на бланк компанії з її контактами, звісно попередньо перевіривши на достовірність інформації, все. Подивіться може і ви так можете зробити якщо невелика компанія
-
В мене так було) прийшов такий лист в середині жовтня. У листопаді було рішення 😊
-
Шановні, підкажіть будь-ласка. Неголовний аплікант втратив роботу. Місяць чекали ROE від роботодавця,щоб сповістити MPNP. Протягом цього часу прийшла номінація. Неголовний аплікант знайшов нову роботу. Як правильно сповістити MPNP та IRCC? Куди саме писати про зміни? На федеральний етап ще не подавалися. Щиро дякую за допомогу.
-
‼️ Ищy людeй нa пoдpaбoтky в крuптовалюте - Гибкий гpaфиk - Oбучeниe c нyля - Oплaчивaeмaя cтaжиpoвka 💲 Вoзмoжнocть зapaбaтывaть от 5OO€ (и бoльше) в нeдeлю и сoвмeщaть c oсновнoй paбoтoй - Работаем только с проверенными платформами - Без левых бирж и обменников - Обyчeниe бecплaтноe - Бeз предoплaт 💬 Кoгo зaинтepecoвaл, ждy сooбщeние cюдa -@AlexBWM