Імміграція до Манітоби
-
MPNP - immigratemanitoba@gov.mb.ca IRCC - www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/corporate/contact-ircc/web-form2.html
-
Може ще десь хтось робив, треба терміново сьогодні, а в don’s photo сьогодні закрито
-
Попросіть роздрукувати їх на календарному папері, якщо в Вас є готове фото
-
Я в UPS надають фото в цифровому форматі?
-
Ні, в мене нема фото
-
Всюди надають
-
Зараз ще в sky mart спитаю. Дякую
-
Так,заходите в Волмарт і вони роблять фото
-
Я зробил в staples - 26$
-
Якщо комусь буде корисно, то зробили фото 10*15 в sky mart на McPhillips. За дві фото $45
-
Для неголовного апліканта не обов'язково повідомляти MPNP якщо вже отримали номінацію. Все вказати в ПР аплікації
-
Щиро дякую Вам. Вибачте будь-ласка, ще є декілька запитань: 1). Чи потрібно буде добавляти до аплікації на ПР ROE неголовного апліканта? 2).Якщо неголовний аплікант буде працювати ще парт тайм крім основної роботи, то теж треба вказувати і додавати employee verification letter з парт-тайм роботи? 3).І чи потрібно повідомити MPNP, якщо плануємо переїхати в іншу квартиру?Тобто адрес будівлі залишається той же, лише номер квартири зміниться. Чи лише в аплікації на ПР вказати зміну номера квартири. Дуже вдячна Вам і всім членам групи за вашу допомогу.
-
Отримав pal позавчора з fd , чекав майже 11 місяців з подачі
-
Ircc web form
-
Друзі, всім привіт! Куди завантажувати новий ворк перміт на федеральному етапі? Де ще треба повідомити про новий перміт (за те, що треба віднести на роботу знаю). Дякую
-
Для порталу 1 оновити його дані
-
Є правила, ж виключення. Офіцер має право на будь який дозапит, якщо вважає за потрібне
-
Отримав fd, порталів ще не було, але чи це означає що є Copr вже?😆
-
Можна
-
А можна зʼєднати оригінал в переклад разом ?
22 Jan 2023, 05:40
196975/234480
31 minutes ago