Імміграція до Манітоби
-
Підкажіть, хтось робив оплату через SWIFT за довідку про несудимість з Німеччини?
-
Можна одразу лише цифрову копію отримати, без друкування
-
Народ, я використав пошук в групі, але не знайшов (може не долистав до) інформації що до продовження дії закордонного паспорту. Якщо в кого є інфа чи посилання на темку чи пост з такою інформацією, прошу поділитися. Завчасно вдячний. 🙏
-
Продовження за 2 місяці до закінчення терміну паспорту. Раніше не можна. Для чоловіків обовʼязкова реєстрація в Резерв+. Оттава, Торонто, Едмонтон. Кудись треба летіти. Графік роботи консульств треба дивитись.
-
Попередньо не було ніяких попереджень і зауважень
-
Так, звільнили на роботі без попередження,обгрунтувати це небезпечним водіння ,хоча такого не було і зрозуміло доказів немає також.
-
Це може бути підставою для звільнення?😳
-
Ніяких штрафів,вони сказали:"бо хтось там бачив"
-
Небезпечним водінням? Ви водій? Прийшов штраф?
-
@vira basystiuk @moony Ясно. Тут нічого про це не обговорювалося.
-
Так,щиро дякую. Ви відповіли на моє основне питання ,але потім у мене з'явилися ще інші питання. 1). Чи потрібно буде добавляти до аплікації на ПР ROE неголовного апліканта? 2).Якщо неголовний аплікант буде працювати ще парт тайм крім основної роботи, то теж треба вказувати і додавати employee verification letter з парт-тайм роботи? 3).І чи потрібно повідомити MPNP, якщо плануємо переїхати в іншу квартиру?Тобто адреса будинку залишається та ж сама , лише номер квартири зміниться. Чи лише в аплікації на ПР вказати зміну номера квартири.