Імміграція до Манітоби
-
Так, звільнили на роботі без попередження,обгрунтувати це небезпечним водіння ,хоча такого не було і зрозуміло доказів немає також.
-
Це може бути підставою для звільнення?😳
-
Ніяких штрафів,вони сказали:"бо хтось там бачив"
-
Небезпечним водінням? Ви водій? Прийшов штраф?
-
@vira basystiuk @moony Ясно. Тут нічого про це не обговорювалося.
-
Так,щиро дякую. Ви відповіли на моє основне питання ,але потім у мене з'явилися ще інші питання. 1). Чи потрібно буде добавляти до аплікації на ПР ROE неголовного апліканта? 2).Якщо неголовний аплікант буде працювати ще парт тайм крім основної роботи, то теж треба вказувати і додавати employee verification letter з парт-тайм роботи? 3).І чи потрібно повідомити MPNP, якщо плануємо переїхати в іншу квартиру?Тобто адреса будинку залишається та ж сама , лише номер квартири зміниться. Чи лише в аплікації на ПР вказати зміну номера квартири.
-
Можете підказати той чат?
-
Для цього є офіційний сайт та інформація на ньому. В кожного все одно все індивідуально. Частіше про паспорти обговорюють в іншому чаті.
-
3. Ні, це ні для кого немає значення. Вказуєте поточну адресу. 1 та 2 - Ви повинні вказати його місце роботи. Листи від роботодавця- це не обовʼязкові документи. Або можете додати, це ніхто не вимагає
-
Скажіть, будь ласка, довго були в статусі Ін процес?
-
Ви мені скинули посилання не на чат, а на консульство України. Ще момент - інформація там від березня 2023!!! Року.
-
Можу. Тільки таке риторичне питання.. Зайти по посиланню, яке вам любʼязно скинули та прочитати, що потрібно для продовження паспорту - це ту мач? Чат - t.me/ManitobaLife
-
Ігоре, скажіть , будь ласка, довго висіло в статусі Ін Процес?
-
І це означає, що щось там не так? Я дала посилання на чат. На консульство вам надіслала інша людина.