Імміграція до Манітоби
-
Так,щиро дякую. Ви відповіли на моє основне питання ,але потім у мене з'явилися ще інші питання. 1). Чи потрібно буде добавляти до аплікації на ПР ROE неголовного апліканта? 2).Якщо неголовний аплікант буде працювати ще парт тайм крім основної роботи, то теж треба вказувати і додавати employee verification letter з парт-тайм роботи? 3).І чи потрібно повідомити MPNP, якщо плануємо переїхати в іншу квартиру?Тобто адреса будинку залишається та ж сама , лише номер квартири зміниться. Чи лише в аплікації на ПР вказати зміну номера квартири.
-
Можете підказати той чат?
-
Для цього є офіційний сайт та інформація на ньому. В кожного все одно все індивідуально. Частіше про паспорти обговорюють в іншому чаті.
-
3. Ні, це ні для кого немає значення. Вказуєте поточну адресу. 1 та 2 - Ви повинні вказати його місце роботи. Листи від роботодавця- це не обовʼязкові документи. Або можете додати, це ніхто не вимагає
-
Скажіть, будь ласка, довго були в статусі Ін процес?
-
Ви мені скинули посилання не на чат, а на консульство України. Ще момент - інформація там від березня 2023!!! Року.
-
Можу. Тільки таке риторичне питання.. Зайти по посиланню, яке вам любʼязно скинули та прочитати, що потрібно для продовження паспорту - це ту мач? Чат - t.me/ManitobaLife
-
Ігоре, скажіть , будь ласка, довго висіло в статусі Ін Процес?
-
І це означає, що щось там не так? Я дала посилання на чат. На консульство вам надіслала інша людина.
-
Вибачте я не дивився, просто сьогодні отримав листа
-
Іще одне питання на приклад повернення грошей за заявку на номінацію, чи треба щось комусь писати, чи просто очікувати і колись повернуть?
-
Вітаємо, Віталій! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Переїхав до Канади 2 роки тому. І якось вдавалось знаходити роботу. А зараз, Я не маю ні якого доходу в свої 18 років і це соромно для мене. Я маю досвід роботи на Construction: 1 year Measurement and Cutting Siding Installation Installation Pipe Warming wall Restaurant: 1 year Customer Service Time Management Waiter Wash dishes Reception for order Dining Service Printing: over 2 year Book binding Diploma Attention to Detail Print Machine Operation Cutting Typing Це весь мій досвід на даний з усіх 3 професій. Мені зараз будь яка робота Робота в брендоні!!! Мій номер телефону 403 966 2251 МОЖЕ В КОГОСЬ БУДЕ ЗАВТРА З РАНКУ РОБОТА ДЛЯ МЕНЕ. Дуже надіюсь і прошу🙏🙏🙏
-
Я подавала 01.06,то ще нічого не приходило
-
У нас вже місяці зо три в процесі 🙈 подавались на початку березня. Знаю тих, Хто подавався після нас і вже отримав 🤷♀️