Імміграція до Манітоби
-
Іще одне питання на приклад повернення грошей за заявку на номінацію, чи треба щось комусь писати, чи просто очікувати і колись повернуть?
-
Вітаємо, Віталій! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Переїхав до Канади 2 роки тому. І якось вдавалось знаходити роботу. А зараз, Я не маю ні якого доходу в свої 18 років і це соромно для мене. Я маю досвід роботи на Construction: 1 year Measurement and Cutting Siding Installation Installation Pipe Warming wall Restaurant: 1 year Customer Service Time Management Waiter Wash dishes Reception for order Dining Service Printing: over 2 year Book binding Diploma Attention to Detail Print Machine Operation Cutting Typing Це весь мій досвід на даний з усіх 3 професій. Мені зараз будь яка робота Робота в брендоні!!! Мій номер телефону 403 966 2251 МОЖЕ В КОГОСЬ БУДЕ ЗАВТРА З РАНКУ РОБОТА ДЛЯ МЕНЕ. Дуже надіюсь і прошу🙏🙏🙏
-
Я подавала 01.06,то ще нічого не приходило
-
У нас вже місяці зо три в процесі 🙈 подавались на початку березня. Знаю тих, Хто подавався після нас і вже отримав 🤷♀️
-
А ще іноді дуже рандомно, комусь навіть за місяць приходить а хтось майже рік чекає і тиша...
-
Поки помічаю тенденцію на зріст очікування, на момент моєї подачі люди чекали по 5-6 міс
-
Все норм, 7міс
-
Авто
-
Десь тиждень
-
Хто знає, чи може caf чи rcmp прискорити отримання пр? Чи може є спрощені програми для бажаючих підписати контракт? Питання до людей, які вже там, шо каже гугл, то мені і так вже відомо. Чи може хтось дасть контакти рекрутера, з яким можна поспілкуватися і отримати відповідь дещо більш розгорнуту ніж "отримаєш пр - приходь, чекаємо тільки на тебе"
-
Так.
-
Справа не в прискорені процесу отримання пру самого по собі, а у простих і зрозумілих перспективах. Я від людей з одних й тих же самих/суміжних відділень чув ледь чи не взаємовиключні речі, а коли завести мову прямо "давай контракт, я підпишу хоч прям зараз", починається "то спочатку пр отримуй, а потім все інше буде, і взагалі тобі у відділ кадрів". У відділ кадрів по факту достукатися неможливо, і хоча пр чи громадянство є чи не найпершою вимогою, ніяких гарантій воно не дає, тому і виникає питання, чи настільки та вимога є обов'язковою. Я тому і хочу знайти контакти рекрутера, який спроможний адекватно пояснити позицію контори на найближчий час, і підказати подальші дії на ближче майбутнє.
-
Снизим НДС с оплатой после результата: ┌ Кассовые чеки с QR-кодом❗️ ├ Качественный вычет НДС ❗️ └ Корректировки за прошлый год❗️ Предоставим ЦЕННУЮ информацию конкурентов: ┌ Выписки по счетам❗️ ├ Книги покупок и продаж❗️ └ Клиентские базы❗️ @drevobiz Более 100 уникальных услуг. 🤝 С уважением, сервис «Бенефициар»
-
@banofbot