Імміграція до Манітоби
-
Наскількиимені відомо, такий же, як і без PR. Швидкі електронні візи тільки після громадянства
-
Такий самий як без
-
Після отримання PR ви вільні їхати будь-куди та робити будь-що. В тому числі, працювати на Торонто, сидячи в Магнітолі
-
Буде
-
Поточна робота фулл-тайм на манітобського працедавця. Тобто, на компанію, зареєстровану в Манітобі.
-
а після півроку (ну наприклад, місяців 9) компанія з Манітоби звільняє і знаходиш компанію в Торонто (віддалено), проте все одно живеш у самій Манітобі. Чи можуть вони відкликати номінацію? П.С.: може просто стикалися, чи ткнете мене носом у документ, якщо знаєте. Бо за моїм фахом дуже мало віддалених вакансій саме в Манітобі(
-
А що перед посадкою перевіряють свідоцтво про шлюб?
-
Їздила за кордон з паспортом на дівочу фамілію кілька місяців, ніяких проблем не було. Але як у вашому випадку поміняти потім в Канаді паспорт і візу на нову фамілію не маю поняття.
-
Якщо при реєстрації шлюбу вказували , що лишаєте дівоче прізвище, то тоді так, можете не міняти Але в мене в свідоцтві про шлюб вказано, що я беру прізвище чоловіка, тому в нас вони мають бути однакові
-
Це залежить від програми