Імміграція до Манітоби
-
Дівчатка, всім привіт🥰. Через декілька днів виїзд з Укрaїни. Достaвляємo : медикаменти, стiки іqоs/gІо (xiтс, тepea, nео), cигаpeти, електpoнки. Також: ботокс, філери, полінуклеотиди, біоревіталізанти, ліполітики, пілінги Також роблю косметологічні процедури, інʼєкції , ботокс і подібне, тому приймаю на запис ❤️ Виїжджаю скоро, тому поспішіть, пишiть у пpиватний чaт) Доставляємо за адресою)
-
Дякую 🌷
-
Я додала доки 28 вересня. Тиждень ще після того точно був так й самий статус. А потім я вже не слідкувпла коли змінився статус.
-
Ні, просто через рік ваш вияв інтересу (ЕОІ) закривається. Вам треба буде пересабмітити. Ніяких півроку немає
-
Я перепрошую . Ви отримали номiнацiю? Пам'ятаю, що була якась затримка
-
Додала всi документи, статус все ще - information requested
-
Скiльки Ви чекали, щоб вони всi доданi документи розглянули?
-
А якщо людина змінила роботу і ще не відпрацювала пів року там? Може це малось на увазі?
-
Не номінація, а ЕОІ. Номінація вам не прийде, ви повинні спершу пройти вибірку, а потім податися на номінацію.
-
О, а ви так переживали. Вітаю!
-
Для SWM зміна роботи під час ЕОІ означає, що період 6 місяців обнулюється і потрібно наново починати процес ЕОІ.
-
У вас якась викривлена інформація, зараз понад 5 тисяч аплікацій в процесі розгляду, а залишилося тільки близько 2 тис місць. У загальному пулі ЕОІ понад 20К людей.
-
ЕОІ профайл дійний тільки 1 рік, якщо не було оновлень. Тобто, я створив 1 січня 2024, і якщо не оновляв ніякі дані, то мій профіль буде недійсним 1 січня 2025. Якщо я вніс нові дані (зміна кількості років стажу, нові результати екзамену з мови, новий NOC в межах одного роботодавця), то ЕОІ профіль оновится і буде дійний знову рік від дати оновлення. Наприклад, я оновив дані 1 липня 2024, то нова дата дії ЕОІ до 1 липня 2025.
-
Отримав щойно номінацію на пошту по СВО, був дозапит на гроші, не вистачало тисячі, додав грошей, просив щоб дали по СВМ, але маємо що маємо. Треба мабуть морозити гроші. Подавався 15 січня.
-
Так, то може якраз це і мали на увазі, коли казали, що якщо за рік не пройти вибірку, то треба знову півроку відпрацювати. Але це мабуть лише в тому випадку, якщо змінив роботу. А якщо роботу не змінював, то можна зразу створювати новий ЕОІ
-
Дякую пане WES,це в особистому кабінеті де сабмітили аплікацію на номінацію?
-
Найкраще контактувати через вебформу, там є номер аплікації чи номер номінації. Відразу йде до офіцера, який розглядав вашу справу. А загальний емейл, то буде довше.
-
чи могли би зробити, будь ласка, відео подачі на візи тільки для дітей, якщо візітор рекорд в них новий є вже. Бо я заповнюю профіль, мені не видає можливість подати на саме візу. видає таке, а там всередині форма з іншим номером 5708, а не 5257
-
10 робочих днів, не менше.
-
Всім привіт, чекаємо на відповідь від MPNP вже більше тижня, писали на immigratemanitoba@gov.mb.ca Скільки зазвичай чекати на відповідь? Якось нагадувати треба про свій лист? Дякую
22 Jan 2023, 05:40
197252/231326
less than a minute ago