Імміграція до Манітоби
-
Тут не важливий стаж поза межами Північної Аиерики
-
Дуже вам дякую! Гарного дня!
-
Просто переподати на нове прізвище? Вказувати те, що до цього мала візу на старе прізвище ніде не потрібно?
-
Дуже вам вдячна Теж думаю переподатися Можливо ви знаєте, це треба робити нову візу, здавати біометрію, так? Чи можна якось переклеїти ту?
-
Дуже вам дякую
-
Дивіться, будь ласка, офіційні джерела. Там 100% є ця інформація
-
Дякую
-
Друзі, доброго дня. Хто може допомогти з питанням переклейки візи? Ми з чоловіком одружилися перед початком війни і я не встигла змінити паспорти, візу канадську теж заповняла на дівоче прізвище. Сьогодні набрала уточнити чи все добре, чи пустять мене на літак? Мені відповіли, що ні, тому що потрібно було міняти паспорт на прізвище чоловіка і тоді клеїти візу. Можливо хтось знає як це здійснити? Треба подавати заявку на нову візу чи можна якось її переклеїти щоб швидше було?
-
Введіть якщо відомо і в дужках опціонально ( необов'язково)
-
Там же написано над полем ...
-
Доброго дня спільнота! Підкажіть будь ласка, заповнюю форму CUAET на себе лише. ( від мами та чоловіка планую окремо заповнення) Форма на сайті питає данні паспорта spouse. Ок, це я можу вписати. Але що писати в двух наступних колонках? Лишати пустими чи як бути? Підкажіть будь ласка, в інтернеті підказки лише для family заповнень групових🤔
-
Достовірна інформація тільки в одному місці: travel.gc.ca/travel-covid
-
Для вакцинованих ні, для невакцинованих так.
-
Хто нещодавно летів до Канади? Потрібен ковід тест на літак ?