Імміграція до Манітоби
-
Дуже сильно хочу в це вірити, дуже хочемо до батьків в гості, але через ці забубони боїмося
-
Потрібна декларація Statutory Declaration of Common-Law Union (IMM 5409), а не сертифікат. Цю декларацію ви обоє підписуєте вручну. Плюс ви все одно повинні надати ще й інші докази Document Checklist: Provincial Nominee Class (IMM 0199) www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/application/application-forms-guides/imm0199.html
-
Добрий вечір, на федеральному етапі питання про загальну кількість років навчання, якщо хлопець навчався 11 років в школі, два з половиною роки у коледжі і 5 років в університеті( але університет не закінчив) скільки в загальному років писати, чи потрібно рахувати університет якщо був відрахований?
-
Доброго вечора, хтось бачив сьогодні слоти на паспорт можливо?
-
Тобто в кількість років навчання потрібно вказувати роки навчання в школі?
-
Чи обов'язково сканувати (і подавати) сторінки старого паспорта при подачі на ПР?
-
Добрий вечір! Чи було у когось таке, що при завантаженні форми на візітор віза - форма вже валідована? Коли заповнюю форму, натискаю "валидейт", пише, що успішно валідовано, але бар-коди не з'являються. Коли завантажую зовсім іншу форму, наприклад, на візітор рекорд, то вона спочатку не валідована, заповнюю,натискаю валідувати, з'являються бар-коди. А з формою на візітор віза чомусь вони завантажуються вже валідовані. Спробувала на двох різних комп'ютерах завантажити форму на візу та заповнити, бар-коди не з'являються
-
Я не тільки бачила, а навіть зловила в Отаву.😁
-
Я зловила для знайомих в Оттаву. Було багато слотів для дорослих та дітей