Імміграція до Манітоби
-
Я зловила для знайомих в Оттаву. Було багато слотів для дорослих та дітей
-
у знайомої була така ситуація. за фото точно пам’ятаю що запит вони отримували і робили. свідоцтво підозрюю теж потрібно
-
все зробила як у вашому відео, але по гіперпосиланню з кабінету на форму для темпорари візітор віза, замість форми на візітор візу, завантажується форма на темпорари резиденс. Чи то якийсь збій на сайті, або вже не не знаю.. чи можете по цьому посиланню перевірити, будь ласка?
-
Дякую! Може пам'ятаєте, ще якісь документи потрібні?
-
Які дати ?
-
На 07 грудня
-
на жаль, більше не пам’ятаю. але в будь-якому випадку ви отримаєте дозапит, якщо офіцеру буде чогось бракувати
-
Я б додавав, якщо він ще дійсний
-
Бачили. Не піймали
-
Підкажіть будь ласка потрібно сканувати всі сторінки паспорта? Чи лише ті на яких є якась інформація? Теж ж питання стосується National ID
-
Маю питання, подаємось на пр як common-law, коли заповнювали заявку на візу то в сімейному статусі вказували single, подавали окремі заявки, зустрічатися почали ще до Cuaet, чи можуть виникнути питання в офіцера стосовно цього і якщо будуть що робити?
-
Як правильно вказати в personal activity: я працювала на українську компанію знаходячись вже в Канаді, що вказувати в категорії місто та статус?
-
Додавайте повністю весь документ
-
Доброго вечора, Підкажіть де в Едмонтоні роблять евалюацію дипломів. Дякую.
-
Common-law це по суті громадянський шлюб (ви живете разом, є контракт оренди для підтвердження і тд.), а якщо ви просто зустрічалися - це dating, не думаю, що у офіцера виникнуть питання через заявку CUAET
-
Коли в Україні проходять медкомісію, якийсь папір дають як підтвердження чи нічого не дають?
-
Чи можемо ми вказати дату коли почали зустрічатися, а коли будемо підгружати документи то в пруфи додати договір оренди і все таке інше? Це не буде помилкою?
-
Вкажіть коли ви почали зустрічатися і коли стали common-law якщо переживаєте)
-
Набор команды,работа удалённо,если хочешь присоединиться отправляй +
-
Добре, дякую велике🙏
22 Jan 2023, 05:40
197402/229516
7 minutes ago