Імміграція до Манітоби
-
Друзі, доброго дня. Хто може допомогти з питанням переклейки візи? Ми з чоловіком одружилися перед початком війни і я не встигла змінити паспорти, візу канадську теж заповняла на дівоче прізвище. Сьогодні набрала уточнити чи все добре, чи пустять мене на літак? Мені відповіли, що ні, тому що потрібно було міняти паспорт на прізвище чоловіка і тоді клеїти візу. Можливо хтось знає як це здійснити? Треба подавати заявку на нову візу чи можна якось її переклеїти щоб швидше було?
-
Введіть якщо відомо і в дужках опціонально ( необов'язково)
-
Там же написано над полем ...
-
Доброго дня спільнота! Підкажіть будь ласка, заповнюю форму CUAET на себе лише. ( від мами та чоловіка планую окремо заповнення) Форма на сайті питає данні паспорта spouse. Ок, це я можу вписати. Але що писати в двух наступних колонках? Лишати пустими чи як бути? Підкажіть будь ласка, в інтернеті підказки лише для family заповнень групових🤔
-
Достовірна інформація тільки в одному місці: travel.gc.ca/travel-covid
-
Для вакцинованих ні, для невакцинованих так.
-
Хто нещодавно летів до Канади? Потрібен ковід тест на літак ?
-
Згідно вимог програми до кандидатів чітко вказано, що досвід роботи в провінції повинен бути фул тайм мінімум півроку.
-
Теж цікаво. Добре запитання
-
Доброго дня. Виникло таке питання, щодо стажу 6 місяців. Зрозуміло що це повинен бути один роботодавець. Однак питання, якщо немає фул тайму..чи можна стаж назбирати за 9 місяців по годинах? Бо коли питаєш то говорять, позиції є лише на парт тайм..однак можуть бути деколи овертайми. То як це розуміти. Поясніть ..треба збирати 30 годин щотижня і цього достатньо?
-
Шановне панство, підкажіть будь ласка, хтось летів до Канади з Европи коли вже закінчився термін 90 днів для подорожей по безвізу? Якщо я вже отримала тимчасовий захист в Іспанії і картку іностранного резидента то не завадить мені це все майно поїхати звідси геть? Чи Канада прийме мене з цим бекстейджем?
-
Дозвіл на работу ви отримаєте в Канаді в аеропорту на папері то що ви отримали просто лист про те що вам попередньо одобрили ворк перміт